Miss

Ja jag missade totalt att blogga igår, dålig av mig eller hur.. :) Va så upp i allt att två av våra vänner har fått barn och så ville ja umgås med Tuwis all den tid ja har..

Men va i skolan igår hade Vård & Omsorg gick igenom Hygien , olika läkarbekrepp och alla stomipåsar, blöjor och sådant.. Gick bara i skolan igår mellan 9-11, jobbig dag va.. ?hahah sen gick ja och tog en lunch på Subway mumma och sedan en promenix till gymet.. Skön tid att träna på inte mycket folk.. SÅ det vart 30 min på Crossen körde lite mage och även ben igår.. Men skulle verkligen behöva hjälp med träningen så den blir er effektiv... Tänka fråga Sara... :P ihiihhi

Idag så är ja ledig från skolan mogge jobbar igen och Tuwis är ledig från dagis idag me, skönt för henne... Men imorrn börjar dagis igen... Men skönt så går hon inte så långa dagar... Ja går ju inte en dag längre än 12 nu innan APU:n börjar... Och den börjar v. 39-43

Ja Ja nu ska ja bädda sängen sedan damsuga och skura och sen ska vi ut och leka...

Ha en toppen Tisdag..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0