Natten va låååååång

Japp denna natt har vart låång kan ja lova er... Tuwis har fått tillbaka sin förbannade hosta, eller hon har ju haft hosta nu i 1 år snart från och till.. Har vart host fri 1 vecka hit och 1 vecka dit.. Men inatt vart det värre igen.. Så ingen sömn.. Eller mellan 6-8 så fick vi sova ostört.. Så dom 2 h va välbehövda kan ja lova.. Vi fick ta in henne till våran säng vid 3 tiden efter ett antal gånger upp och ner.. La henne så högt vi kunde med hjälp av kuddar men hon skulle bara ligga på mig.. Jätte mysigt men inte bra för henne.. Hon får ju så himla mycket slem när hon har hostan.. Så hon får ju inte upp det... Och när hon väl får upp det så sväljer hon det igen.. Ist för att spotta eller nått, men det är inte lätt att va liten nuttis.. Men ja ringde Vårdcentralen det första ja gjorde imorse och dom skulle ringa upp 1 h senare.. Och när dom väl ringde så förklarade ja hur det låg till och han frågade mig; Och varför har ni inte sökt tidigare...- Va sa ja, detta är 5:e gången vi söker för detta vi har till och me vart på US.. Men vi får inte nån hjälp ingen som tar oss på allvar..- jaha sa han och tittad mer i hennes journal.. ja det ser ja nu.. Sen va han snabb och fråga om vi kunde komma om 15 min.. -Nej, det kan vi inte sa ja, vi bor i Tallboda och ja har ingen bil och inget körkort.. - Nehe, då vart han typ sur.. OCh så sa han men ja bokar in er kl. 14.00.. Så Då så kom Mogge hem och följe me och fick en jätte bra läkare. En ung tjej, hon tog oss verkligen på allvar.. Såå skönt och äntligen på hjälp. Det va som att ja ville gråta.. Ja va verkligen förbannad och sa att nu är ja trött på detta, ni MÅSTE göra nått... Så vi fick en remiss ÄNTLIGEN till allergicentrum men det är lång väntetid men hon skulle skynda på det så mycket som möjligt.. Antingen Astma eller nån annan allergi.. Peppar peppar för INTE astma.. Usch.. Vet hur tufft det är... Och så fick vi recept på ventolin ( oral) Luftrörsvingande... Hoppas att det hjälper när det ska hjälpa..

Men mellan detta så va även Ellioth och Fia här och lunchade det bjöds på pasta och köttfärssås.. Dom gillade det.. Toppen bra.. Båda barnen somnade efter lunchen så tog ja och fia en fika och snackade skit.. Skönt.. :)

För att Tuwa va så duktig hon läkaren så åkte vi till Toys ´r´ us och så köpte vi en uppblåstbarn Nalle Puh fotölj till henne.. Såå söt.. Och hon va i paradiset kan ja lova er...hihiih Helt underbart och se henne såå lycklig.. Mamma hjärtat dunkar så snabbt och fyllt av sååå himla mycket kärlek till den underbaraste tjejan som finns.. Mamma & Pappa ÄLSKAR DIG MASSOR SESSAN...

Annie, Netta och Ellie kom oxå en sväng på fika, såå mys va så himla länge sedan ; Ja Annie vi får verkoigen skärpa oss... Saknar er ju... Å lilla sötis hade vuxit såå mycket och såå underbar man kan va då.. Tant Fias sötis..

Sen 18.30 så va det föräldrarmöte för min del, Mogge va hemme me Tuttis,,, Fick massa info och fick se lite bilder vad dom ( barnen) gör på dagis,, Ja massa info.. Nyttigt.. Hoppas att det kommer bli bra .. Allt låter toppen bra.. Det är ju så himla n ytt dagiset ännu.. bara vart igång 6 månader... Håller tummarna att allt kommer funka.. Men Tuwa verkar trivas...Det är det som är det viktigaste..

Nää Sverige vann över Malta och nu är det IDOL...
Imorrn skola igen, har ju vart lååång ledig..






Kommentarer
Postat av: Annie

Tack för idag gumman! Haha söt bild på pluttis;-) Hörs snart!

2009-09-09 @ 22:03:42
URL: http://minitass.blogg.se/
Postat av: Freja & Loves mamma

Förkylningsastma kan växa bort om det nu är nån tröst ;) kram på er...

2009-09-10 @ 06:07:47
URL: http://www.frejasmamma.blogspot.com
Postat av: E.K - Mamma till Alicia

Fin blogg du har :)

2009-09-10 @ 07:57:34
URL: http://eekk.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Vilken mysig fåtölj!!

2009-09-10 @ 08:37:09
URL: http://www.muppsan.com
Postat av: Angelica

Du är utmanad på min blogg=)

2009-09-10 @ 18:56:04
URL: http://angelicablohm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0