Länge sedan...:(

Ja nu va det ett par dagar sedan ja skrev..Det e inte det att ja inte har nått att skriva för det har ja..Skulle kunna skriva sidor..Men det är tid som e problemet tyvärr..önskar att dygnet skulle ha mer än 24 h..mins 6h till skulle hjälpa massor.. Ja ligger nu i sängen , nyss hemkommen från min första arbetsdag på praktiken..va ju där igår me, men då va det bara intrudition, kort tag va hemma igen vid 11 o började kl:9...idag började ja 12.30-21.15 ett räv pass direkt ..men det har gott bra o känns som ja kommer trivas..:) imorrn ska ha upp till us på morgonen och göra ett nytt ul ( ultraljud) på magen pga mina smärtor som sitter konstant ..inget skoj o ja hoppas verkligen inte att dom hittar nått nytt... Håll tummarna för mig..;) imorrn jobbar ja 16-20 kort dag,skönt..men känns så konstigt att inte kunna träffa snuttan så mycket som ja e van vid....men det e i 5 veckor bara...får funka!!! Nää nu ska ja sova, godnatt på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0