Måndag kväll

Hmmm detta med rubriker, hopplöst...

Åkte ju in till stan och tittade lite efter klänning, hittade en jätte fin annan klänning på bikbok men mina hängisar va ivägen för att den skulle sitta bra, så det gick i byxan. Och den andra klänningen som ja hade tittat på fanns bara i små stl kvar tyvätt.. xs kommer inte ja!! Tyvärr!! :S

Hittade en annan på Cubus men ja vill helst ha stor möstrat på och denna föll mig inte helt i smaken , men vi får se!!
Det är verkligen skit svårt och hitta en klänning som ska passa min korv kropp men även passa och matcha Mogges kläder!!! Men jag hoppas jag hittar nån klänning snart den 15:e närmar sig med storm steg.. !! :D

Det va skoj att jobba idag, va ju sjuk i fredags så har ju inte träffat alla på 4 dagar.. :D inte länge.. Men det känns länge när man trivs så himla bra!!
Imorrn ska ja ner och prata lite med chefen och amnäla mig som vikarie.. :D Bra va! Dom säger ju att dom trivs med mig me så ja hoppas på att ja får nått där iaf.. Är glad för minsta lilla... :D

Idag har Mamma vart här det körde ihop sig, Tuwa vart så glad.. Så hon fick va barnvakt ett par timmar.. Dom hade vart ute och spelat bandy, plockat vitsippor och bara busat och myst.. Tuwa va väldigt nöjd med dagen me Mormor!! :D Skoj och Mormor lika nöjd vet ja!!! HaHaHa

Imorrn jobb igen.. :D Morgon jobbar ja börjar 7 får se om ja tar en sväng på stan igen, eller om ja åker hem direkt och myser med min fina familj, Mogge är ju ledig imorrn.. :D Skönt!!

Valborg på fredag, kändes nyss som det va februari, men dom kommer Annie, Fredrik och Ellie hit och vi ska grilla, och ta lite vin eller hur Annie!?? Det ska bli jätte skoj och mysigt... Saknar dom! Va länge sedan man såg dom.. Inte bra eller skoj får inte gå så här länge!!

Nää nu ska ja duscha sedan hoppa ner och mysa med mannen i  mitt liv...

GodNatt på er

Pöss

http://pepparkakshuset.bloggsida.se/files/2009/05/god-natt.gif

 


Kommentarer
Postat av: Mamma

Hej.. Hoppas du hittar den rätta klänningen tills det är dax.. ;)



Ja du lilla gumman jag har njutit av denna dag med mitt lilla goa barnbarn, det har givit mej sååå mycket, hoppas det blir fler gånger,, hon är ju såååå underbar..



Kram mamma

2010-04-27 @ 09:20:30
Postat av: Annie

Hej gumman! Klart vi ska dricka vin, tänkte även att vi skulle testa bacardi mango! Jag handlar på systemet åt oss;-) Freddy har lovat att köra. Ringer imorn el tors så planerar vi! Ska bli så skoj-kram så länge!

2010-04-27 @ 19:16:08
URL: http://minitass.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0