Tisdag kväll

Detta med rubriker, ja skriver nig bara veckodagen nu för tiden.. Hopplöst att komma på nån rubrik... :( Inget skoj!!

På jobbet gick det bra, skönt!! Ja stormtrivs så enormt mycket!! Idag vart ja lite rastlös så började städa..Då rulla tiden på..

Imorrn jobb iden mellan 6.45-14.45 så upp me tuppen: Klockan ringer 04.45, mitt i natten som Tuwa säger..
Men onsdag imorrn redan.. :D Skönt närmar sig helg..
Mogge och Tuwis kom och hämtade mig idag på jobbet, så mysigt och se henne och hon blir såååå glad över att se sin mamma.. det är verkligen helt underbart.. När vi kom hem så åt vi lite kvälls mat alla tre..Mys. Och sedan så sövde Mogge henne så ja fick varva ner lite och kolla på Desperet Housewifes..


Ang vårat fina vår bröllop, så står det lite stilla.. Vi har ju nästan allt klart för oss, tärnor är klara, bestman är klara.. Toastmaster kommer va både Min och Mogges mamma.. :D Jag har hittar min klänning, vi vet vad Mogge ska ha på sig, slipsar till bestman och till min far är bestämda,, Det enda vi inte är klara inom kläder är tärnklänning till Annie eller Tuwa.. Men det kommer!!
Kyrkan är bestäms, lokal bokad.. Ringar är ut tittade.. Färg/tema är bestämt.. Låtar i kyrkan är vi nu överens om.. Bara hitta nån som ska sjunga om ja kasnke inte kommer sjunga en enda sj!! :S Om ja vågar och får lite hjälp med rösten.. (nervös ja vart nu då)
Gäst listan är klar, ja vet hur ja vill ha min brudbukett, även tärnbukett och corsage hur dom ska se ut!
Ja har en bild i huvudet hur ja vill att MIN bröllops dag ska se ut, och ja vet att den kommer bli helt underbar och perfekt!!!!

Både jag & Mogge ser fram emot denna dag enormt mycket, vi älskar varann så mycket så det är sjukt!! kärleken växer och blir starkare för varje dag som går...

Nu ska ja krypa ner i min blivande mans famn och bara njuta...

Pöss på er

http://wadbring.com/historia/bilder6/kaga3.jpg

Kaga Kyrka

 





Kommentarer
Postat av: Lisa

Ett spartips. När du beställer bukett, tårta mm. Säg att det ska vara till en stor fest, inte bröllop. Dom lägger på ganska mycket extra på priset bara för det. Min bukett kostade inte mer än 300 kr men jag fick den precis så som jag ville ha den =)

2010-04-21 @ 07:12:51
URL: http://lafamila.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0