Tisdag

Ja måndagen bra rusade förbi, kan ja lova er... Ja jobbade ju kväll så för mig va det jobb hela dagen..

Tuwis va på dagis från 10,00-17,30 blir långa dagar nu när både mamma & pappa jobbar, men bara i 5 veckor iaf,... För sedan är ja tillbax i skolan.. Men sedan så blir det långa eller halvlkånga dagar i sommar på dagis, beror på hur mitt schema kommer ligga.. Kommer ju arbeta på Östgötagatan i sommar,.där ja hade min första praktik i skolan.. Kommer bli skoj!!

Annie:- För Mogge hade det gått bra igår, det va mycket att lära och ta in sa han men det ska nog gå bra...

Igår när ja kom hem så sov ju lill snuttan så det va inte mycket ja fick se utav henne igår.. :( Ja saknade henne så det gjorde ont.. Ja sa det till Mogge när vi gicki och la oss att ja skulle kunna gå och hämta henne och lägga henne mellan oss så ja får pussa o krama henne lite... Saknade henne såå.. Ja grät till o me.. Hmm Mammas kicka... :D
Men idag jobabr ja till 14,45 så ja hämtar henne så ja får se henne lite idag iaf o0ch imorrn me då sltar ja 12,00 så en em tillsammans och torsdag ledig, JIPPI... DÅ har ja hela dagen me henne... Hoppas det e fint väder me.. !!!
Skulle ha ringt min Läkare idag me,men har inte hunnit det, magen e inte bättre,.,, Har ont ( svag) värk nästan hela tiden , natten till igår va det värre... Hade smärta mellan 03,00-05,30 men på dagen då ja jobba va det bra!!! Fram till 16,00 kom smärtan krypandes men inte stark peppar peppar...

Har fått erbjudanade me om att sammarbeta med en barnbutik på nätet, ja ja tror ja nappar så kommer en tävling inom kort..Hoppas att så många som möjligt ställer upp... !!!!!

Ha en bra dag me er, i solen nu ska ja fortsätta ha rast i 15 min till...

Pöss på er


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0