Utelek

Japp, det vart inget med denna bröllops mässa tyvärr, Hade jätte gärna vilja åkt men had vart roligare om Mogge hade vart me me.. Men men ! Vi får se om det kommer fler chanske om inte annat nästa år straxt innan vårt vina bröllop sker.. Längtar så det gör ont!!

Jag och Tuwis gick ut vid 12 snåret och busade lite, bakade kakor i sandlådan, spela bandy, gungade innan vi tog en promenix upp till Tempo, hade ju glömt bort marinad till köttet i kväll.. Så nu e det köpt, passade på att ta ne glass var me.. Petra och Charlie mötte upp oss när upp så tog vi en promenix hem,, Promenixen tog ett tag kan ja lova. Tuwa skulle gå och leka i varje lekplats.. och så hälsade vi på en sådan söt vovve på vägen.. Men nu är vi hemma, Tuwa tittar på Tingeling, Charlie äter och ja sitter här.. Ska försöka dra ner lite på data sittandet...Kände att så fort ja satte mig ner så kom yrseln tillbaka.. Inget skoj!!! 

Snart kommer Mogge, eller han slutar om 30 min ska be honom köpa kol på vägen hem, sedan kommer Martin oxå vid 17 tiden och kanske Robin me.. :D Hoppas.. Skulle va skoj!!

Nää ska marinera köttet lite..

Ha en trevlig kväll..

Pöss på er

http://oxen67.blogg.se/images/2007/evan_gunga_1195581971_366483.gif

 

http://files.marianova.com/files/imagecache/normal/files/615/1a9841249a984759c4d14f27242b4df8.jpg

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0