Valborg

Ja idag är vi lediga hela familjen, underbart. Det va inte igår kanja lova.. :D
Jag fick sova lite imorse som tur va, va så homla trött så det va sjukligt. Tuwis vaknade straxt innan kl: 6 imorse.. Inte skoj men hon somnade om en bra stund igen runt 8 tiden.. Skönt..Ja klev upp vid 9.30..

Åt gemensam frulle, mys. Tuwis fick oxå synd på en skatta som byggde bo precis utan för vårat köksfönster.. Tyckte hon va skit skoj, ännu roligare när shiva klättrade upp i trädet och började jaga skatan.. Hahahha Tokiga kissa.. :D

PÅ dagen har vi vart på Maxi och inhandlat kvällens mat, och ja kan säga att vi va inte ensamna.. :D
Så ikväll bjuder vi på, kött spett med färska champijoner, paprika och lök och kött såklart, 2 olika såser och bak potatis.. Låter väl inte dumt..??

Ikväll kommer Annie , Nettan och lille Ellie och firar valborg med oss.. Super mysigt och trevligt!!! En tradition eller hur!?

Nää ska väl bara damsuga av lgh innan dom kommer om 2 h..

Ha en super trevlig Valborg, och ta det lungt me drickat!!!

Pöss på er



http://frokeninredning.blogsome.com/images/bonfire%25202.jpg

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0