Evakuerings lgh utan ström

Ja idag fredag, det menas skola,, Gick bra i skolan mellan 9-11.. Arbetmiljö och säkerhet, inget jätte rolig kurs kan ja lova men måste gå den..
Efter skolan så hämtate Mogge mig och vi åkte till GEFAB och valde matta till badrummet.. Fanns inte så jättemycket att välja på, som Mogge säger det fanns fult och ännu fulare och vi valde det fula.. Vart ett mörkgrått golv, ljusgrå vägg och en matchande bård.. Vi får väl se hur det blir när det kommer upp.. Det blir nytt med fult,, Men men det är bara en hyräsrätt iaf.. Inget vi betalar för som tur e!!

Har även vart i kontakt med riksbyggen och vi har fått en evakuerings lgh så länge, på lasarettgatan.. En rivnings lgh.. Inte vacker men funkar att duscha i..Men när vi äntligen fått en lgh så funkar inte elen i den, så det första vi fick göra vad att ringa och fixa det.. Lätt att få tag på nån en fredags em.. Inte!!! Hmmm
Det enda vi kommer göra där.. För vi vill bo kvar, mest för Tuwis skull men även för våran skull.. Skönt och va hemma även att man bor i skit...
Nu nu är vi nyss hemkomna från lgh och vi har duschat och vi ska nu laga mat,, Det blir pressadpotatis, kyckling och ädelost ost..Och dricka gott till men inga alcoholhaltiga drycker för i kväll ska vi in till stan och gå på Rix Fm festivalen.. Erik Saade kommer ju.. Tuwis gillar ju Manboy.. :D Så det ska bli skoj..

Nää ska kolla maten.. Ha en bra fredag..

Pöss på er

http://bacardiboy.blogg.se/lenaph/images/2009/eric_saade_625_66717964.jpg

 

http://www.rixfm.com/images/campaigns/background-information-rix-fm-festival-2010.jpg

 

Tuwis när vi e på Diggiloo Konserten i Juli..:D

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0