Filmer

Ja idag är det verkligen söndag, det regnar ute och vi är genom förkylda.. Inget skoj.. Känns som det är vakum i hela huvudet.. Usch.. Vill inte!!

Men iaf så har ja sett 2 filmer som ja länge velat se och domva lika bra som ja trodde dom skulle va.. :) Filmer dom verkligen är värda att se..

Första filmen är:

Remember Me

Om: Tyler är en ung man med ett ansträngt förhållande till sin far, efter en familjetragedi. Tyler tror inte att någon någonsin skulle kunna förstå det han genomlevt, tills den dag han stöter på Ally. Mot sin vilja dras Tyler till Ally och snart kan han inte kämpa emot sina känslor för henne. Kärleken till Ally gör att Tyler får hopp om livet igen, men snart uppenbarar sig saker som hotar att driva paret ifrån varandra.

 

http://www.twilightsaga.se/wp-content/uploads/2010/03/remember_me_movie_poster.jpg

 

Andra filmen:

 

Brothers

 

Om:Soldaten Sam lämnar frun Grace och deras barn för ett uppdrag i Afghanistan. Under tiden flyttar hans strulige lillebror Tommy, som just kommit ut från fängelset, in hos familjen. Snart befaras Sam ha omkommit i strid och i hans frånvaro uppstår en oväntad romans mellan Tommy och Grace. Men en dag kommer Sam hem...

 Baserad på Susanne Biers hyllade biosuccé Bröder

 

 

 

 

http://www.lyricis.fr/wp-content/uploads/2009/07/brothers_teaser-revised-2.jpg

 

 


Kommentarer
Postat av: klimpen

Remember me är riktigt bra :)

2010-08-30 @ 09:29:50
URL: http://kimfriis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0