Jaha då va det knät...

Ja söndag kväll redan, vart har denna helg tagit vägen..??När man väl är ledig så springer dom verkligen förbi... Usch.. Snälla förläng helgen tack... Vill bara va hemma med min familj och mysa!!! Det är livet tycker ja!!


idag började dagen men en rigäl frulle, med rostad macka, kaffe, flingor ja allt man kan tänka sig,, Mumma.. efter det så började vi städa.. Vi dammade hela lgh, dum iof och damma halva.. Hmm :D
Tuwis skulle självklart hjälpa till, hon fick en skummis och damma med.. Hon är bara inte så duktig på att krama ur den när hon har doppat den i vattnet så det droppar ju över allt.. :) Men men så e det att ha barn, eller hur?
Det tog 2 h att damma lgh idag, men ja tror inte vi missade en enda fläck på dörrar, dörrkarmar, grinden...
Efter damningen så vart det lite trots av sessan.. Hon skulle inte kläder på sig, fast hon ville inte dom kläderna ja la fram och inga andra heller och hon ville inte vara naken fis heller, lät och veta vad hon vill då lr hur?
Men till slut så lugnade hon ner sig och då gick det att föra en konversation med henne, så då fick vi på henne kläderna..Skrutt fia där..

Vi åkte ut till träskäng en sväng, Tuwa somnade lagom när vi körde in i ekängen så medans hon sov så spelade pappa o Mogge speedmington.. :D Skit skoj raketspel...
Så nu ska vi inhandla oss ett sådant me kanske.. :D
Till slut så väckte vi henne, eller vi öppnade dörren till bilen så hon vaknade, och va inte på det bästa humöret, då är det bara mamma som gäller.. Vi gick in och satte oss, pappa o gun hade inhandlat 2 nya puzzel hem till dom då till snuttan, så då vart hon glad och satt och pillade med det.. Hon börjar bli ruskigt bra på "vanligt" puzzel inte knopp puzzel.. Man blir så stolt när hon utvecklas så snabbt ..

Sen hände det nått som inte va lika roligt, ja satt i Robins rum sedan kommer Tuwis i världens farm och springer och kommer imot mitt knä och det går ur led.. Och problemet va ju det att ja inte fick tillbaka det direkt. Utan det tog ett bra tag. ja fick lägga mig på det.. Det gjorde sååååå himla ont och ja vart så enormt rädd när ja inte fick tillbaka det så ja fick nästan panik.. För ja vet ju det får ja inte tillbaka det ganska omgående så är det us nästa och det är det sista ja vill kan ja lova.. Usch.. Men olyckligt så svullnade knät upp omgående och ja kan inte stödja på det så bra.. Men men .. Hoppas bara inte att det blir värre till imorrn när ja ska jobba då blir det jobbigt kan ja lova.. Det är massa vätska i det så även det hoppas ja lägger sig så ja slipper åka till VC och tömma det.. Ja ja håll tummarna för mig att det lägger sig och är bra tills imorrn...  :/

Ikväll va det inte lika enkelt att få Tuwis att somna sj i sin säng, men efter lite tålamod så somnade hon... Hon e verkligen såå himla duktig efter bara några dagar.. :D  Stolt mamma..

http://kandy.se/images/2009/fotobok3_51170528.jpg


Ikväll satt ja med och gjorde den 6:e fotoboken till Tuwis, om sommaren 2010.. Den blev så fin och bra bara vänta nu på att den ska dimpa ner i brevlådan.. :D



Imorrn går vi tillbaka till vardagen, sååå skönt det ska bli, Tuwis börjar på dagis igen. Börjar med en tidig morgon, 6.30 börjar hon men går bara till 13.oo sedan e hon ledig tisdag går onsdag ledig torsdag och går fredag.. Lyx vecka.. Och inga långa dagar.. Hon har det bra hon.. Mammas o pappas prinsessa.. Som om 1 månad blir 2.5 år.. Shit va tiden går fort.. även klockan ser ja.. redan 23.00.. Dax att krypa ner i sängen när som..


Ha en trevlig natt..

Pöss på er


 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0