Ett Bra EM!!!

Idag har det vart mys på hög nivå här hemma, Mogge har ju jobbat men jag och Tuwis har myst! Och massa bus..
Vi har legt med DUPLO för det tycker hon är såå skoj.. Där kan man sitta i timmar och bygga och busa tillsammans med henne.. Hon är ju så rolig att leka med, hon har sådan fantasi.. Mammas lilla fantasi tjej!!

Mogge kom hem lagom till första perioden i handbollen va klar, tråkigt för honom men ja fick rapportera.. :D Tyvärr så snubblade dom på månsnöret och fick silver... Men dom har vart så duktiga tjerna under detta EM... Dom ska ha en STOR ELOGE för det!!! Bra kämpat!!!

Efter det så käkade vi lite och sedan satte vi på Shrek 2, gillar verkligen dessa filmer och det gör Tuwis me, hon satt stilla hela filmen, hon är helt otrolig... Är det nått hon verklige gillar att se så sitter hon stilla tills det är slut och så har hon gjort sedan hon va liten!!!
Men nu försöker vi söva henne, men hon vill inte.. Imellan åt är det som att hon är otrygg i sitt egna rum och säng, och det känns verkligen inte bra.. Förrut har det inte vart några problem att söva henne, då har hon ju somnat sj och man har bara satt på en CD-saga och sagt godnatt, älskar dig och pussat henne så har hon somnat!! Men nu gråter hon och vill va hos oss hela tiden.. Men hoppas det går över, nån som har tips på vad man kan göra så tveka inte att höra av er!!!

Ikväll eller när Tuwis väl har somnat så ska vi se på filmen En shopaholics bekännelse... Har ju inte sett den ännu och har velat se den länge men det har inte Mogge men nu äntligen!!!

Nehe, ska byta av Mogge nu och få Tuwis att sova..

Pöss på er

http://bloggen.barnensbokklubb.se/wp-content/uploads/2010/06/shrek.jpg





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0