Helt nytt kök..:D

Tisdag 3 dagar kvar på 2010, och det känns inget.. För 1 år sedan så låg ja inlagd vid denna tid.. Åkte in akut på juldagen och blev utskriven dagen innan nyårsafton.. Som tur va.. Igentligen hade ja nog behövt vart kvart ett tag till men ville inte fira in nya året på US.. inget skoj..
Och ja har klarat mig hela detta år utan att ha legat inne ännu vill sägaa och peppar peppar.. Den gången va det 2 gången ja fick ligga inne för min sjukdom på 2 månader.. Us va mitt andra hem kändes det som ett tag, inget skoj!! Men Äntligen, det har vart ett tufft år, eller rent ut sagt har det vart ett RENT HELVET... Jag har mått piss både psykiskt och fysiskt.. jag har haft kontenuerliga läkar besök varannan vecka enda fram till mars, efter det var 3 månad.. Men lagom då fick ja alla besvärliga biverkningar och jag gick upp massa i vikt av all kortison jag åt.. Sjukt!!! Men som ni sett på bilderna så va ja en stor köttbulle, en mindre nu men har massa kvar att gå ner!!!
Ja både 2009 och 2010 har vart jobbiga år, det har hänt så mycket i mitt liv som har vart tragiska som ja verkligen har fått bearbetat.. Det har tagit lång tid och även att jag haft min sjukdom nu sedan sep - 09 så har ja fortfarande inte accepterat den, jag har bara lärt mig att leva med dig och har bestämt mig att den INTE ska ta över mitt liv.. Det är en hemsk kronisk sjukdom som ja inte skulle vilja att nån annan hade... Men jag hade ALDRIG klarat det utan, Mogge & Tuwa min älskade familj som finns där och hjälper mig när som helst på dygnet, min fantastiska släkt och mina älskade och bästa vänner.. Ni har stöttat mig, hjälpt mig, visat att ni bryr er och älskat mig för den jag är även att jag inte älskar mig sj. När jag vart nere så har ni dragit upp mig!!! Utan er skulle ja ALDRIG ha klarat detta så bra som ja gjort!!!! Ni är BÄST
2011 hoppas ja på att det kommer bli ett super bra år, det blir bröllop, och nått annat kanske, vem vet? ;) Och hoppas verkligen att ja slipper ha det så jobbet med sjukdomen..






Mogge och vi va i dag och hämtade hem köksbordet från mamma, tog även en snabb kopp kaffe där i röran, dom flyttar ju imorrn upp till oss.. Kommer bli toppen bra. Känns bra att ha dom så nära!!
Va även och köpte stolar till bordet så nu står det snygg och prydligt i vårt kök, och det vart verkligen ett helt nytt kök.. Innan så hade vi ett vitt bord och stolar och nu ekbord med svarta skinnstolar, härligt!!

http://www.rusta.se/filarkiv/bilder_landningssidor/skinnstolar95401112webb200.gif

Sånna.. :D

 

Nu ska ja slappna av och bara ta det lugnt.. Kommer nog somna om ja lägger mig ner..:D

 

Ha en bra kväll..

 

Pöss på er

 

 



Kommentarer
Postat av: sara

Hej gumman!

Ja har talat med pappa lite smått,och han kör om han har tid. Var snäll & maila mig, tidpunkt/datum (ca iaf) så kollar jag med honom :)



kramar om, god fortästtning & gott nytt år!

2010-12-30 @ 22:04:35
URL: http://barasaraaa.blogg.se/
Postat av: Ida

Vart köpte du de stolarna? Jag å gubben är på jakt efter liknande. :) Fin blogg btw :)

2012-01-21 @ 19:03:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0