Hopplöst!!

Ja idag va ja såå trött när klockan ringde, jag och Tuwis somnade tillsammans vid 22 igår.. Vi sov ju i x antal timmar på dagen..:) Men on hade inte vart så trött på morgonen idag.. Hon har nog sovit så mycket som man kan..:D Skönt för henne me !!

Klockan ringde vid 06.00 imorse skulle ta bussen vid 7.12 så ja skulle hinna till körskolan till 7.50.. 5 o 6 körlektionen ja tog idag kör ju alltid dubbellektioner.. Det är bäst känner ja.. Får ut mest utav det..:D

kort

Idag har vi kört, enkelriktat,rondeller, vägmärken, trafikljus.. Och det känns bra.. Bara det att detta me höger och vänster kan va lite svårt imellan åt.. Hahah Såå störd ja är.. 25 år och missar ibland höger och vänster.. Dåligt eller hur? När ja gör sådana missar så undar ja sj verkligen om man ska ha körkort.. Förutom det så känns det jätte bra och det går toppen.. :D En stor lättnad kan ja lova.. Men önskar verkligen att denna tiden går fort så ja kan få denna lilla rosa lapp i handen!!!


I em så ska vi åka och få se en provlapp på vårt inbjudningskort till bröllopet och det ska bli spännande hoppas att min design funkar bra.. och att det blir så bra som ja hoppas och vill..:D Men det tror ja nog..:D Servettringarna vart ju lika bra som ja trodde men vårt fina monogram på ...:D

Tuwis är nu på dagis och ja ska precis gå och hämta henne, skulle hem innan och plugga lite..

9 dagar kvar tills ja är klar USKA me, känns underbart och skönt att ÄNTLIGEN ha en bra utbildning!!!!

Ha en bra dag allihoppa







Kommentarer
Postat av: Fru Jensen

Hej gumman!



Är fortfarande lika imponerad att du hunnit med så mycket inför bröllopet, jag står still och trampar :-(



Varifrån har du beställt inbjudningskort och servettringar?



Hoppas allt är bra annars!



Kramis

2010-12-07 @ 22:27:27
URL: http://fru-jensen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0