Julgranen på plats

Ja igår va det dagen man väntar på i 1,5 år, och den gick så fort förbi men den vart kysig och bra!!

På eftermiddagen så tog vi upp julgranen ( ja vi har plast) och klädde den, Tuwis verkligen älskade det, hon hängde på kulor och grejade. Och så har vi ju egna kulor som det står vårt namn på och när hon fick sin alldeles egna kula som det står Tuwa på så vart hon helt lyrisk och hängde upp den och va så stolt, sen gick hon och pillade på den kulan och tittade och ropade på oss att titta på hennes kula, så söt.. Granen vart fin och vilken mys känsla det vart i rummet och igår kväll när man bara satt och tittade på den.. Jag älskar verkligen julen.. Längtar till julafton nu..

Imorse så fick ja tyvärr ett nytt anfall i magen, :( Inget skoj kan ja lova.. Mogge hann bara ut genom dörren så började det..Men ja visar ju inget för Tuwis så ja tog en smärtstillande och gick in på toan en bra stund och sedan gick aj och la mig igen brevid tuwis och satte på en film till henne.. Ja klarade inte av att göra nått.. Smärtan satt i i 3h ordentliget.. Fy fannn säger ja bara.. Men nu är det bättre och skönt det.. Hoppas bara inte att det kommer tillbaka för ikväll så ska ja ut med klasskompisarna och fira att vi tagit examen..:D Får se om ja dricker, men ut ska ja iaf!! :D

Snart kommer Pappa & gun och hämtar oss vi ska fira Robin idag som fyllde iveckan..:D
Så dax att göra iordning sig.

Pöss på er

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0