Pepparkaks bak

jaha julen närmar sig med storm steg eller hur?  Och det känns inte rikigt juligt ännu tycker ja inte.. :( Jag älskar julen och veckorna innan.. För ja brukar på julkänsla långt innan men dom senaste åren har den tyvärr inte kommit.. :( lite tråkigt.. men iår ska vi fira julafton här hemma hos oss och då hoppas ja verkligen att ja får en härlig julkänsla..:D Men det tror ja.. Den brukar komma smygandes dagen innan då vi sätter upp julgrannen och klär den..

Idag har ja vart på körskolan och det gick mycket bra, inte ett dug oroligt för körningen och uppkörningne men denna teori.. Ja pluggar och pluggar och ja tycker att lär mig hela tiden men får inte fullpott på proven på näten som ja köpt från körskolan! Men det kommer väl har ju inte pluggat så himla länge..,

Idag har ja mått lite halvkasst, jätte trött, illamående, ont i kroppen, huvudvärk ja har mått skit rent ut sagt!! Inget skoj.. Men ja hoppas att det släpper snart.. Vill verkligen inte bli sjuk tack!!!

I em så ha hela familjen Kjellberg och Behrendtz bakat pepparkakor igen, Tuwis tycker att det är roligt en kort stund.. Men desstå roligare att äta sen..:D Men hon är så duktigt att baka!!

Ja och Tuwis somnade i soffan efter pepparkaksbaket i 3 h, snacka om trötta.. Så det ledde ju till att Tuwis inte vill sova nu så hon är fortfarande vaken..

Imorrn om ja dock inte mår lite dåligt så är det körlektion igen, skojsigt.. Man lär sig mer och mer för varje gång och et blir sååå roligt nu när man verkligen kan köra som dom vill!!! Men denna jäkla teori säger ja bara!!! :( Hoppas ja klarar det bara!!

Kvällen här hemma blir slapp och mys..

Lite bilder från pepparkaksbaket och från helgen hos farmor o farfar..:D


 

 

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0