Onsdag

Ja nu sitter vi i soffan, jag har tyvärr inte hunnit pluggat nått inför provet men ska sitta hela em imorrn..

Eftermiddagen/kvällen har vi haft gäster Annie, Nettan och Elliot har vart här, va så skoj och se dom va ett tag sedan nu känns det som.
Jag och Tuwis bakade sockerkaka straxt innan dom kom och den vart mummsig...  Elliot e såååå duktigt och kan gå.. Duktig kille och det sa Tuwis till honom me.. :D Såå söt det går så fort..
Jag frågade även Annie om hon ville va min tärna på bröllopet och det ville hon, vart väldigt glad blev hon..:) Känns bra att ha henne där.. :D Så nu e planer i full rulle, vet att det e låååååångt kvar men dax att spåna och planer lite.. Kolla läget och läkna..

Nu e iaf kyrka bestämt och lokal där festen ska va, har räknat och räknat och detta kommer bli bra.. :D Mogge e lika entusiastisk till detta som ja... Känns så bra och sååååå rätt för båda håll... ÄNTLIGEN!!!

OS uppdatering:

2 guld är tagna,
Anja Körde ut och skadade sig, det såg så illa ut.... Men bara en lårkaka på vaden sa hon sj.. Hahahha
Sverige kom 4:a på sprinten

Ja hur tror ni OS kommer gå för sverige.. ????

Tuwis va så trött idag men när ja sövde henne så vart hon pigg på nåt sätt, hon ville inte sova när ja sövde henne ja satt där inne i 40 min och hon bra latja Mogge går in och hon sover på 10 min.. Hmmmm  Vad gör ja för fel..?? Imorrn e vi lediga hela familjen, vi håller ju Tuwis hemma från dagis ang kräksjukan, det vill vi inte ha här tycker vi har tillräckligt sjukdommar här hemma.... Så blir bus på fm ute i snön em bli plugg och Tuwis och mogge får hitta på nått eller om vi gör tvärt om.. Får se om Mogge ska sitta uppe i natt och kolla hockeyn isf får han sova imorrn fm.. Sådant som märks..

Nehe ska återgå till mitt spanande..

Ha en toppen kväll

Sov Gott och Dröm sött

Pöss på er

http://loenn.blogg.se/images/2008/miranda-nalle_13962893.jpg

 



Kommentarer
Postat av: Fia

Ohhhhh =) Vad roligt när planerna börjar komma igång, det spelar ingen roll att det är långt kvar... det är roligt!!! =))) Lycka till med allt :D Får väl bolla ideér med varandra nångång... vi håller ju på för fullt med vårat :D

2010-02-18 @ 09:39:21
URL: http://lillfia.blogspot.com
Postat av: Annie

Tack igen gumman för förtroendet. Det är en stor ära att få vara tärna på er stora dag. Finns alltid här för dej!!! Kram

2010-02-18 @ 10:11:24
URL: http://minitass.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0