Slappis Dag

Ja denna dag har vi bara tagit det sofft, åkte ut till träsk än till klockan 14 ... Pappa stod och höll redan på med att skotta mer snö från taket.. Tuwis somnade ju på vägen ut så vi la över henne i vagenen men ja gick en sväng me henne så hon skulle somna djupt igen, men ja hann knappat parkera vagenen så va det nån som ropade på mormor o morfar från vagnen.. Så hon sov inte så himla mycket men 20-30 min kanske men hon orkade hela dagen.. Vi klädda på henne skorna och lite tjockare vantar samt koffta så fick hon va ute och busa medans dom skottade snä.. :) Hon älskar ju att va ute..
Så i tog ut hennes dockvagn så vi gick en promenix runt huset ett par varv och även ute på vägen.. :) Hon gillar verkligen dock vagen. Och när hon och ja va ute och gick på vägen så pratade ja me henne men helt plötsligt så stannande hon och sa..

- Mamma, Shhh dockan sover.. :)

hihihi såå söt verkligen mån och dockan.. Hihihih Det är bara att stänga munen och va tyst.. hihihi
Vi bakade kakor i snön me hink och spade funkade inte så jätte bra med Tuwis tyckte det va skoj.. Åkte pulka me mormor.. Tuwa hjälpte till och skotta.. Ja så det vart en skönt dag ute i snön..

Tuwa har även hälsat på en 2 veckors baby, pappas och guns grannar.. Såå liten och sååååå himla söt.. :)

Vi vart bjudna på mat, lövbiff mumma... Tusen tack för det...

Nu sover Tuwis och ja och älskling ska kolla på film som vi lånat av pappa o gun..
Imorrn är det upp tidigt ja ska till kuratorn kl: 10.. Ska bli skönt och prata av sig lite och även få hjälp med allt detta stressande ja håller på me..

Nehe nu e det film tajm, lr när som iaf,,

PS: Huvudvärken är mycket bättre.. :) Underbart.!!!

Pöss på er

Bilder från dagen i träskäng:

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Veronique

Var med och tävla om Spotify invites på min blogg! :)Kram /Veronique

2010-02-08 @ 01:14:05
URL: http://www.improveme.se/veronique

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0