Söndag

Detta med rubriker det e inte lätt kan ja lova.. usch... Dagens man e bra.. :)

Gårdagen vart lugn och skönt och det brhövde ja för ja va så trött och hade sådan huvudvärk så det va sjukt..
Ja skulle ju ha tattat mig igår så vi lämnade Tuwis hos pappa o Gun men han ville inte tatta mig för ja inte mådde riktigt 100.. :( Tyvärr iof så är ja glad för det för ja tror inte ja skulle palla med denna jäkla huvudvärk.. Så ja åkte hem och la mig och sov någon timme.. Sedan åkte vi ut och hämtade Tuwis och fika lite med mumms mumms och det gillade Tuwis.. :) Brukar hon äta när vi e hos mogges mormor och morfar..
När vi kom hem så vart det lite mys pys, vi tände ljus och satte på mys musik och lagade lite mat, det bjöds på varm smörgåstårta och det va såå gott.. :)
Vi hann precis klart med disk och allt tills Melodifestivalen började, så klart så fick Tuwis va uppe en stund äta lite godis me oss..
Det va så myisgt och få sitta me henne i soffan mellan oss och ha ljus tända äta lite gott och titta på Melodifestivalen.. Suer mys... Vi har annars vart ganska hårda med att få henne i säng vid 19.30 för att hålla rutiner men nån gång då o då kan ju inte va så farligt.. :) Men vi la henne vid kvart i 9 så det va inte så sent, men hon somnade ganska omgående.. Mogge nattade henne..

Huvudvärken hade inte släppt på kvällen så efter melodifestivalen så la ja mig i mogges famn och somnade på två röda... Ja va helt förstörd sen sov ja genom hela natten, mogge väckte mig när vi skullle gå in och lägga oss i sängen.. När ja kom in dit så hann ja knappt nudda kudden innan ja sov.. Har sovit så tungt i natt och inte vaknat av nått.. Men vaknade vid 8 imorse av att Tuwis stod vid min sida av sängen och gjorde nr:2 så det vaknade ja till.. :) Trevlans.. Men det va bara att kliva upp och ta bort det... :)
Huvudvärken har inte släppt idag heller sitter lika illa idag... Men känner mig lite piggare.. Men faaan har haft huvudvärk nu i 1 vecka.. När ska det släppa??

Idag ska vi till träsk äng och hjälpa pappa o gun och skotta bort massa snö..
Annars händer inte mycket, lugnt och skönt känns som om det e det man behöver nu.. :) Så min förbannande huvudvärk släpper snart..

Tycker ni om melodifestivalen igår då? Gick rätt låtar vidare??? Nää tyckte inte ja.. Ja gillade inte Pain of sulvation, eller Salam Al Fakir ist tyckte ja att Jessica Andersson skulle vidare och hon den röd håriga tjejen .... Olas låt va bra den gillade ja.. :) hihihihi Vad tycker ni???


Ha en bra söndag!!

Pöss på er


Kommentarer
Postat av: Anonym

Olas låt va bra och den rödhåriga tjejens. Annars va de bara skit ju.

2010-02-07 @ 11:36:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0