sooooool

solen lyser, visst blir man helt varm i kroppen när solen är framme.. :) Jag älskart... :)
Idag har vi haft en slappis fm skönt, vi har nyss duschat, Tuwis busar för fullt och har precis ätit lunch.. Vi ska snart sätta oss i bilen och upp till US.. Ja ska till Ewa igen på nya tester.. Hoppas att allt även denna gång ser bra ut.. sedan ja höjde dosen med kortison så har ja mått bra igen i magen.. Inga smärtor på en hel vecka,, Känns underbart kan ja säga till er.. :) Tänkt om ja kan ha det så är i år nu.. Länge mellan anfallen... Då skulle ja va lycklig kan ja lova..!!!

Efter Us ska vi till Toys´r´us för att köpa en present till Casper som idag fyller 4 år, Grattis.. Vi ska på kalas på söndag men vi ska oxå köpa sista födelsedagspresenten till Tuwis, Duplo.. :) Hon älskar´t kan ja lova.. !!!

Ikväll ska vi till Kaga byggdegård och boka och prata lite med hyesvärden om bröllops festen, kommer bli skoj.. Nu e det e gång.. :) Ska även åka förbi Favvis faster hon bor ju i Tift så perfa.. :)

Ha en bra Onsdag i solen..

Pöss på er


http://www.kulturarvostergotland.se/BildMapp/OP/bildarkiv/kaga3.gif

Kaga Kyrka

 


Kommentarer
Postat av: Carolina

Hej! Kikar in och tipsar om att jag har 3 toppentävlingar igång, varav 2 avslutas ikväll - en där man kan vinna en valfri skötväska värd 1095 kr och en där man kan vinna ett par valfria skor från Skoor (finns i storlek 16-24) - var gärna med!

2010-02-24 @ 15:31:57
URL: http://carolina1979.se
Postat av: Fia

Vilken vacker kyrka :D

2010-02-25 @ 09:45:14
URL: http://lillfia.blogspot.com
Postat av: Sanna

♥ Hejsan! Jag ville bara tipsa om min grymma tävling där vinnaren får välja mellan en Bola gravidpingla eller pojk/flickset från Liandlo i samarbeta med smattochsnyggt.se!



Om du inte är intresserad ber jag om ursäkt! Ha en trevlig kväll!

2010-02-25 @ 20:24:05
URL: http://saos.blogg.se/
Postat av: Den dar Elin och Familj

ååh vad vackert, vilken drömkyrka!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0