Tisdag

Ja idag va det ju dax för skolan, men shit va trött ja va imorse, men det är bra att gå upp... Men det är tungt att gå upp när det är två som ligget och snarkar som grisar.. :)
Men ja gick upp käkade frulle, tog min medicin, gjorde iordning mig och det va ingen som vaknade.. Ja hann till och med att bädda Tuwis säng innan ja gick.. Gick hemmifrån vid 7.55 skulle me 8.12 bussen.. Va vid hållplatsen vid 8.00, det började komma fler folk, och klockan gick.. När klockan vart 8.30 så ringde en av kvinnorna som har stått med med sedan 8.oo till Östgötatrafiken och hörde om det kommer nån buss eller ej.. Hon fick till svar att nej det gör det inte.. För den bussen vi skulle me kl 8.12 har krockt eller kört i en snövall i malmslätt och väntar på bärgare och bussen som skulle gå 8.32 alltså efter den vi skulle me står bakom den krockade bussen och kommer inte fram.. Så det går ingen buss förens senast. 9.00.. Då börjar ja skolan..Men hon som denna kvinnan pratade me på östgotatrafiken sa att hon skulle försöka få tag på en taxi till oss 5 som skulle vart me 8.12 bussen.. Men shit vilken tid det tog.. 9 bussen kom.. Och straxt efter kom våran taxi, så vi 5 som vart lovde den hoppade in.. Man va ganska frusen kan ja lova, men man vaknade till om inte annat.. Så ja va i skolan 9.15 eller straxt efter så kom inte så jätte mycket försent.. Skönt..!! Men en händelse rik morgon..

I skolan så hade vi Omvårdnad, vi började med vårat stora grupparbete som är i båda kurserna Omvårdnat och Social Omsorg.. Ja kom i en bra grupp, vi kom i gång bra idag, lugnt och sansade e alla i gruppen.. Vi vet vad vi vill och arbetar tillsammans däremot.. Vissa grupper hörde man hade redan delade meningar om vissa saker.. Men det kommer bli skoj.. men det kommer bli ett stort arbete.. Vi har om Downs Syndrom..Ett intressant och spännande ämne.. Så ser fram emot detta men inte mot redovisningen för ja hatar att redovisa.. Usch!! Får nästan panik ångest.. !! Det e verkligen det värsta ja vet!! Men men vad kan ja göra åt det..

Efter skolan idag så träffade jag mina tjejer och lill killen Theo.. Alltså va och fika me Tina och Lina, på Waneys coffe.. Som vanligt lika trevligt.. Efter nån timme eller lite mer så började vi röra på oss, vi gick upp till Handmålat och besällde Theos dop present.. En mätsticka.. Som e från oss och Tina och Robin... Jätte fin..:D Lina va me men hon har ju sj sagt vad hon/theo önskar sig, gör väl inget va!? hihi Men den kommer bli jätte fin..
Sedan åkte Tinis hem Lina gick med mig på stan en stund innan min buss gick, snällt.. :D Väl hemma så va ja sj, Mogge och Tuwis hade åkt ut till träskäng och hjälpt pappa me taket idag me,, Så ja slog in Tuwis födelsedagspresenter och gjorde iordning mig så kom Robin och hämtade mig så åkte ja ut me en sväng.. Nu e lite mer än halva taket tomt me snö iaf tror ja.. :) Bra jobbat!!

Nu sover Tuwis, Mogge kollar på nått på SVT2 och ja har suttit och letat jobb till Mogge hittat 3 st och skickat i väg ansökan och ja har letat sommarjobb till mig.. Hoppas vi får några svar iaf... Hoppas verkligen.. peppar peppar!!

Imorrn ledig eller nu e ja ledig fram tills nästa tisdag, skönt på ett sätt men inte på många, man blir såååå rastllös.. Inget skoj.. Men imorrn kommer det bli skoj.. en slappar dag fram till 17 ca då sätter vi oss i bilen och drar till Kaga och tittar och pratar om byggdegården där bröllops festen ska äga rum.. Och vi bokar den.. hihihihi Såååå himla skoj!!
Fick även idag hem en brochyr med massa bröllops dekoration och saker, spännande och skoj!! Fanns massa fint!! Men bröllopet ska ju gå i vit och turkost och svårt och hitta turkosta saker till dekoration men det ska nog lösa sig.. Annie och Tuwis kommer va så fina i sina turkosa tärn/näbb klänningar.. :D

Näää ska kolla lite till på tv:n innan det är lägg dax..

Sov gott och dröm sött..

Pöss på er

http://www.visitlinkoping.se/upload/images/img_20090327101807/Resa_taxi1_topp.jpg

 

http://apgsweden.typepad.com/apgsweden/latte-tm.jpg

 

http://web.telia.com/~u14219623/skyltfonster.jpg

 

http://ulejbro.blogsome.com/images/brudpar.gif

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ett litet tips, det heter Down syndrom inte Down´s syndrom. Kanske lättare att hitta bra fakta med rätt namn :)

2010-02-23 @ 23:27:09
Postat av: Anonym

Glömde skriva, en kompis har en son med Down syndrom och hon är engagerad i föreningar och likande för barn och föräldrar med DS. Säg till om du vill ha hjälp med ngt runt DS, kan be henne om bra länkar tex.

2010-02-23 @ 23:31:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0