Tisdag morgon

Ja natten har vart bra eller Tuwis vaknade vid 2 och satt bara och skrek och tjöt i sängen så vi tog över henne till oss och hon somnade som en stock sedan så vaknade jag vid kl 5 ca av att det låg nån nere vid mina fötter då är det Tuwa som har vänt sog helt och hållet och ligger i hop kurad vid våra fötter, skruttan.. Fick bära henna och lägga henne igen på kudden imellan oss, sedan sov hon återigen och väckte mig vid 7.30 och ville kolla bompa.. Fick lite panik av att klockan redan va 7.30 hon ska ju va på dagis vid 8.30.. Men det va ingen fara.. Vi gick upp och gjorde frukost och klädde på henne, inget stress utan i lugn och ro.. Och vi va på dagis innan klockan slog 8.30... Bra där.. :) Inget gråt eller skrick idag, hon e så duktigt och tror verkigen hon trivs och alla andra barnen verkar gilla henne me för när vi kom runt på ute gårdetn kors i taket dom e ute.. hihi så började alla barnen ropa efter henne.. Man hörde Tuwa över allt.. Tuwa vart helt lyrisk och lycklig.. Och när vi gick så kom det 2 barn till som bara såg mig oh mogge men då sa detta barn.. -Mamma, Tuas mamma.. :) Tua ä här.. Så hon har massa kompisar och det känns så skönt.. :)
Kollade mat listan me innan vi gick och idag skulle dom få spenatsoppa och chockladmousse till efterrätt.. Inte illa va?? Lyx mat.. hihih Sådan mat fick inte vi när vi gick på dagis kan ja lova.. :) hihihi

Ja klockan är nyss slagen 9.25 får se om vi ska försöka ge oss på att få upp lampan ja köpte i ullared i trappen, lite bestyr vi behöver nämligen ett stege som man kan ställa in benen indivuiduellt på som kan stå i trappen, e det nån som har en sådan så hojta gärna till?? :) annars så händer det inte mycket, lite mer plugg.. Har en del av inlämningsuppgift nr 2 kvar.. Fattar inte direkt den men ska kontakta min lärare och få det lite mer förklarat för mig!! Kanske jag som e trög.. Vill ju ja MVG på denna uppgift me juh.. :) hihihiihih Är ganska stolt för mig MVG. !!

Men först innan nått så ska ja hoppa in i duschen..

vad händer hos dig en tisdag som denna??

pöss på er


http://www.coolfreeimages.net/images/tuesday/tuesday_01.gif

 


Kommentarer
Postat av: Tant Ulrika

Kikar förbi o tipsar dig som tävlat hos mig tidigare att jag nu dratt i gång en ny kulig en..



http://uj76.blogspot.com/2010/02/tant-lottar-ut-ett-presentkort-vart_09.html



..med chans att vinna ett presentkort från en finfin inredningsbutik :)



Kram

2010-02-09 @ 12:24:33
URL: http://uj76.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0