Torsdag

Innan jag börjar detta inlägg så vill ja skänka en tanke till alla släkningar, familj, närstående vänner ja alla som kände honom..

Idag lämnade en gamal arbetskamrat jorden på ett tragiskt sätt, men ja hoppas du får det bra där du nu hamnar..

R.I.P

Jonas "Lillen" Larsson

Så idag tänder vi ett/flera ljus får Lillen...



http://www.bjorlevik.net/wp-content/uploads/2009/12/tva_stearinljus-533x800.jpg




Nu till nått annat, Mogge satt ju uppe hela natten som ja tror många gjorde det va ju hockey, Mogge kom till sängde vid 04 tiden.. Då låg och och Tuwis och sov som skönast.. Vaknade imorse av en liten sessa som stod vid min sida av sängen och ropade på mig och sa.. - Mamma, ja har bajsat... Skojsigt och vakna till.. Och det lukta.. Urk men bara att kliva upp och vakna till, då va klockan iof 8.20 så inte så himla tidigt..

Vi gick tillbaka och la oss en liten stund i 30 min sen så ville inte Tuwis mysa längre så det va bara att kliva upp och göra frulle.. :) Idag lyxade vi till det... Vi kokade ägg,,, det va riktigt gott, tyckte inte Tuwa, men hon åt annat hon gillade på frulle bordet...

Sen va det skola, och plugg,,, Plugga inför morgondagen och fick besked om min sista inlämningsuppgift i psykologin, Jag fick VG inte illa va,, ett MVG och nu ett VG me är rätt nöjd...:) Hoppas bara provet imorrn flyter på och ja får G iaf.. Pluggade ju fm och har även pluggat lite nu på kvällen.. efter plugget så åkte vi ner till mamma.. Vi kom ner vid 14.00 tiden tror ja, tuwis sov hela vägen ner som vanligt, skönt för henne och sova middag i bilen ner.. Vaknar självmant precis när vi svänger in till mamma..:D Bra tajming!!!
Det vart mycket bus, mycket kaffe vi hade me fika bröd så det vart lite gottis.. Tuwis gillar sin kusse Charlie och han gillar henne.. Efter lite fika så gick mormor och Tuwis ut och gick me vovven, och åkte pulka en väldigt låååång stund... Hörde Tuwis genom fönstret hon ville inte gå in ville bara mer, mer ,mer skrek hon.. Hihihi skoj och se.. Charlie hade vuxit och blivit mer social.. Morbror Mogge höll honom för första gången idag.. Och dom fann varann.. :D Han e så goo Moster prins..:D
Vi åkte där ifrån runt 18.30 tiden, så när vi kom hem va det bara att slänga Tuwis i sängen, mogge sövde henne idag och han sömnade en liten stund... Men det gjorde inget då hade jag tid att plugga lite mer,, Men känns inte som nått fastnar ... Men ja hoppas det gör det iaf.. Det e sååååååå himla svårt.. Så många svåra ord man ska kunna och hålla reda på.. Shit!!!Peppar peppar säger ja bara ... Ja e nöjd om ja blir G iaf... Håll tummarna för mig..!!!

Har OS såklart på i bakgrunden Anja Person har tagit brons.. Jippi det e hon värd tycker ja, eller hur?? Speciellt efter gårdagens vurpa..

Ska läsa igenom mina anteckningar igen, sedan sängen tror ja klockan ringer kl 6.45... Så upp me tuppen..!!

Sov Gott senare när ni ska sova..

http://i23.tinypic.com/fooevn.jpg

 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0