Torsdag

Idag kan ja lova att vi inte har gjort mycket, jag har gått i myspys byxor hela dagen.. :D Underbart.. Det va länge sedan!!

Dagen har då bestått av massa  bus, ren bäddning i sängarna, tvätta, mys!!Ja allt en dag har bestå av..
Vi åt lunch och idag gjorde vi faktiskt hemma gjord pizza, tuwis har inte gillat det förr men nu åt hon massa.. Skoj och se.. Efter luchen så gick vi en lååååån sväng.. Sååå skönt Tuwis somna ganska omgående så hon va trött..
På em så kom FIa, elton och Ellioth hit och busa, som fann varann lika snabbt som vanlgit.. Springer in på Tuwis rum och leker.. :D Gullunger.. Medans barnen busa så satt ja och fia på en stol i köket och det vart mycket bröllops snack och massa annat prat...
Det blir mycket bröllops prat från både min o Mogges sida här hemma.. vi ser verkligen fram emot detta. Och vi vill verkligen detta det känns så bra..!! Och nu e det verkligen igång...  Underbart..!! men det är så mycket man måste tänka på, måste göras.. Tur att man har dator som man kan spara och söka på.. Men hoppas bara inte att datorn kraschar så ja blir av med allt jag/vi har gjort.. peppar peppar!!

Nu på kvällen så har jag och Tuwis badat, skönt och mysigt och ha den tiden me henne,, Hon e som en fisk i vattnet hon älskar det.. :D Så nästan vecka när sportlovet e över så tänkt vi åka till simhallen.. Vi har ju aldrig vart där me henne så det kommer bli en upplevelse för både henne och oss.. Mysigt och göra nått som en familj me.. :D
Och snart heter vi samma allihoppa me.. :)

Imorrn så e det fredag ja ska göra naglar kl 12 sedan ska mogge ut till Ljungsbro för att hjälpa till att skotta tak, men kvällen kommer bestå utav myyys!!! Underbart.. :D Blir kanske lite frukt sallad, inte äckligt.. Har ju nu blivit duktiga på att inte äta godis förutom 1 gång i veckan och det blir lördagar till melodifestivalen.. :D

Näää ska fortsätta kolla på förlossningskliniken.. :D

Ha en bra torsdags kväll

pöss på er

http://www.akupunkturstudien.se/PS/as.nsf/0/59A36805B898B990C12574AD002C4FE9/$File/Varcker%20blomma.jpg?openElement

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0