Baja på Pottan

Det va skoj och skönt och va i skolan idag, och träffa alla, känns som man aldrig e i skolan när kurserna ligger som dom gör.. 1 ggn i veckan fram till vecka 7 sedan oj 2 ggr i veckan.. ;) Men men så e det..
Man kan ju inte säga att man inte hinner plugga iaf.. Hahha
Ja idag hade vi psykologi åter igen, och det e en intressant och rolig kurs.. Det blir mycket diskutioner och snack.. Skoj!! :)
Idag har vi gått igenom alla mekanismer inom psykologi eller dom som vi bör kunna iaf.. Sen så vart vi indelade i grupper för vi ska göra ett grupparbete.. Jag och 2 tjejer till ska göra ett arbete om stress.. Fick det ja ville så det ska bli riktigt skoj att sätta igång me nästa onsdag.. Längtar..

Efter skolan så åkte ja ju upp till US skulle ju ta nya blodprover ang min medicin,, Går ju nu varannan vecka och lämnar prover.. Men är proverna bra denna gång så härnan efter ska ja bara gå vart 3:e månad ist.. och det e ju bättre och skönare än varannan vecka... :D
Ewa som ja går till e helt underbar, idag vart det ett lång samtal om mig och min sjukdom.. Hon e så lätt att prata med.. Ja kan verkligen öppna mig och säga exakt hur ja mår och vad ja tänker... Det e så skönt.. Hoppas ja kan det me men kurator me som ja ska börja gå hos nu för att ja inte ska må så som ja gör nu i framtiden och även acceptera min sjukdom.. För det kommer ja tog aldrig att göra sj,, Och ja tror inte ja kommer kunna må bättre heller i framtiden om ja inte får prata med nån.. Även detta med min stress, jag och stress är bästa kompisar.. Ja stressar hela tiden, till allt vad det än är.. Som pappa säger ska ja me bussen så börjar ja stressa 1 h innan och jäktar upp mig,,, Ja e helt sjuk!!Imellan åt förstår ja inte hur Mogge orkar me mig, hoppas bara inte det e nått Tuwis ärver!! För det e inte nån bra egenskap kan ja lova, för man mår dåligt sj.. Och ja vet vad ni tänker, att det e väl inte så farlig , eller det är väl bara att slappna och varva ner.. Mmm eller hur säger ja när man har stressat hela sitt liv så e det inte så lätt och ändra på sig kan ja lova.. Jag kan erkänna att ja har försökt...Men ja har inte klarat av att hantera det...

Iaf Mogge va och hämta Tuwis på dagis och kom sedan och hämtade mig på US, så ja slapp ta bussen hem idetta oväder.. När vi kom hem så som ja skrev har vi bara busat och myst.. Vi har lagat mat i dag bjöds det på ris och korvstroganoff och baguetter.. :) mumma.. Efter maten så badade jag och Tuwis, skönt och tiden bara sprang iväg kan ja lova.. Nu e kl 18.. Och vi sitter och tittar på Lilla Sjöjungfrun och Tuwis har suttit helt stilla i sin puff i nu 40 min och bara tittat duktig va!!??

Och måste bara berätta, Idag har det hänt.. Tuwis har invigt pottan,, Hon har bajsat på den.. Våran duktiga tjeja!!!!! Och stolt va hon me.. :)

Även så har hon lärt sig att räkna,,, Hon kan räkna till 4.. :) Hon e så duktigt våran sessa... Stola föräldrar..

Nää nu kommer sessan och Mogge ska åka och klippa sig så nu måste ja kila

Ha det bäst

Pöss

http://www.barnvagn.se/bilder/050005bg.jpg

 

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0