....

Varför dessa rubriker, nån som har svar på detta? Hmm

Ja dagen har inte vart så himla händelserik men lite har väl hänt, ja och Mogge åkte iväg en svän på fm för att köpa salt till isgatan utanför och det gjorde vi på ByggMax, billigast i stan på det för 25 kg iaf,.. Kanske lite väl mycket tänker ni men ni skulle ha sett våran fina isstig här utanför huset.. Hahha Ja Mogge slängde på salt när vi kom hem och det va effekt fullt.. Vet inte hur det ser ut nu men Mogge har vart ute och borstat ett par gånger för att få bort det ordentligt.. :)
Vi tog även ett varv på IKEA för att kolla om det fanns nått stadigt och snyggt bord/bänk för att ha akvariet på men icke, så vi får se hur vi gör.. :( Och lecablock är för långa för just det hördet vi vill ha det i.. Och såga dom säger Mogge att dom blir skit fula.. Ja Ja vi får se hur vi gör.. :)

Hämtade Tuwis från dagis vid 13 då satt hon i dagisfrökens knä och precis vaknat till och vart överlycklig när ja kom in i rummet...
Vi busade lite på hemvägen innan Fia, Ellioth, Mange och Elton kom..
Det har vart full rulle här hemma me två st 2 åringar..
Just nu sover Tuwis, det står en kladdkaka i ugnen och ja längtar tills den blir klar kan ja lova.. Mumma

Imorrn är det middag hemma hos Mia med alla brudar, men får se hur ja gör.. Magen känns sådär, snoret rinner fortfarande och även trycket i huvudet.. Bestämmer mig imorrn.. Förlåt Mia med min beslut ångest.. Men du vet hur läget e.. !!! Men love ya any way!!!

http://kryddburken.files.wordpress.com/2009/07/kladdkakor.jpg

 

http://www.kopingszoo.se/bilder/akva4.jpg

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0