Fredag..

Ja idag är det fredag och ja har lite dåligt samvete, va ju bort bjuden till Mia idag hon skulle ha tjej middag för att hon har fyllt 25.. Men ja mår inte riktigt 100 och inte så magen heller, så det känns bättre att hålla sig hemma ifall ett anfall skulle kunna komma.. Men ja bjöd hit dom nästa fredag på middag ist och hoppas på att dom kan komma.. :)

I fm så städade vi här hemma, eller rättare sagt ja gjorde det.. mogge och Tuwis satt och tittade på tv:v medans ja damsög och skura och när ja dammade så satt mogge och plinka på gitarren han fick i julklapp och Tuwis hjälpte mamma att städa..DukNytt inläggtig tjej!!! Ibland ställer ja mig frågan; varför gav ja honom e gitarr?? Hmmm Men ja kommer lika snabbt på svaret... Finns det nått sexigare än me killar som spelar gitarr.. ? Neej tror inte det...hihi Eller hur Mia??

Efter städ timmarna så sa vi att vi åker en sväng, så vi packade in oss i bilden och drog till Mantorp.. Vi hade inga ärenden där men bara skönt och skoj och göra nått.. Vi gick runt och tittade och bara mös att bara va vi 3, känns som det va länge sedan... Ja köpte välbehövda strumpor på outlet butiken, lite nalle puh present papper till Tuwis paket och så lite mat och gosse...
Tuwis i så dukitg nu, hon lyssnar och verkligen lyder allt vi säger, springer inte iväg dit hon inte får,, Nu kan man ha me henne och låta henne gå över allt.. Skönt.. :) Våran duktiga tjeja...!!!

På vägen hem så åkte vi förbi hemmakväll och hyrde filmer, nya Tingeling filmen , och dom sist Johan Falk filmerna.. Tuwa släpte inte Tingeling filmen hon gillar dom skarpt så det kan bli en födelsedags present.. :) Vi sitter och tittar på den nu, skit bra.. Både ja och Mogge fastar i den.. hihiih

Nu har vi slängt i oss lite mat, lövbiff, krocketter och bea-sås och sallad, mumma va det..

Men ska va lite social nu.. puss på er


http://cdon.se/media-dynamic/images/product/00/07/38/76/70/3/a75273da-ebee-4f43-b1c6-5c809a67a626.jpg

 



Kommentarer
Postat av: Anonym

men snälla gummsan det va ju absolut inget tvång du ska inte ha dåligt samvete.... bara att du mår bättre är en present till mig...kommer gärna nästa fredag om det är ok , jimmy kör sju fyra nästa vecka så ni får säga en tid som passar bara,, kram på dig och hälsa familjen.. (håller med om gitarren ) ler

2010-01-16 @ 13:36:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0