Jaha..

Ja måndag igen,helgen har rusat även att man va helt dööööd igår.. Och man känner av lördagen fortfarande.. :)

Ja hade ställt klockan på 7.30 imorse men tror ni vi gick upp? Skulle inte tro det.. Ja har blivit genomförkyld och hade sådan värk i magen så ja mådde inte bra imorse när ja vaknade.. Men ja skulle bar ta mig till skolan.. Mogge gulle gjorde frulle men ja hann knappt få i mig nått så va ja tvungen att bo på toan.. Det e helt sjukt.. Ja hade sådan smärta och varför vet ja inte den bara kom.. har inte haft nått ont innna.. Jäkla mage.. Inge skoj kan ja säga för er. Ja bodde på toan hela fm tills Mogge fick köra mig till skolan, vågade inte åka buss ifall nån olika är framme. Det kanske låter äckligt och det e det men min sjukdom e sådan... Har ja smärta så måste ja på toa omgående.. Så därför tar ja inte chansen..
Ja va i skolan vid 9.55 lagom till start.. Magen va lugn såå skönt.. Vi började uppropet, gick igenom termin 2.. Och ja längtar tills det drar igång.. Ja är nu ledig antingen tills nu på torsdag lr nästa torsdag.. Har inte fått riktigt klart för mig när Psykologin börjar för det e den förta kursen ja läster denna termin.. Skönt och börja med den.. har hört att den e ganska tung.. :)

https://komvux.stockholm.se/schoolImageView.aspx?id=448


Va i skolan mellan 10-11 bara tog ett lill varv på stan, va tvungen att kolla kappahl på BH men hittade ingen.. Hittar aldrig nån ja gillar till ett skapligt pris, måste ja köpa den på Twilfit som ja gillar skarpt mend en kostar ju 600:- Hmmm känns inte så bra men ja är i stort behov av en ny.. hmmm Tog även ett varv på Gina, fasan vad ja älskar denna butik.. kom idag hem med en skjort tunika isblå sådan och ett vanligt långt vitt linne... Så nu måste ja rensta min garderob för ja får inte plats, mina kläder går över på Mogges sida... Så tror det blir ett rens imorrn kväll som sedan kommer skänkas till Hjärta till Hjärta.. :D

http://www.kopcentra.se/images/loggor/c_twilfit.gif


Mogge kom och hämtade mig i stan vid 12.00 ca så gjorde vi lunch, vart kokkorv, makaroner och grönsaker.,,, Bra med kokt mat för min magen.. :) Det va gott efter det så klädde vi på oss massa kläder och gick ut och gick,  vi tyckte att Tuwis skulle sova men det tyckte inte hon vi va ute i ca 1 h tills Ellioth kom, vi skulle va barnvakt medans Fia va på BVC me Elton.. Vi va ju fortfarande ute när han kom och vi fortsatte va det,,, Vi åkte pulka och lekte i snön i ca 1h 10 min till tills barnen va nästan blå om läpparna... Mogge åkte pulka i Tuwis bebis pulka med barnen i knät.. Hahah det va skoj och se och barnen gillade det.. :D

http://matmia.blogg.se/images/2008/100_1981_1200215057_381154.jpg


Nu ska vi äta lite, vart idag varma mackor:) Mumma..

Imorrn börjar Tuwis dagis igen 8-13 och ja ska till US hela dagen 3 olika läkarbesök 10.45  börjar det sen sista e kl.14.30 och då ska pappa me.. Mogge e me på alla möten.. Känns skönt och ha dom me, vill inte gå igenom allt detta sj.. Även att det e ja som e sjuk.. men det e jobbigt ,.. Psykiskt.. Och imorrn får ja svar på tunntarms röntgen me.. Så det e lite nervis.. :D Hoppas på att inte sjukdomen har vandrat dit.. Då bryter ja ihop.. har ja inte haft det tillräckligt jobbigt... Ja vet att ja kanske tar det hårtade än vad man ska, men ja tycker det är så jobbig.. trodde aldrig att ja skulle bli "sjuk" för alltid... Att aldrig bli helt frisk någonsin.. Det gör ont att till och me skriva detta.. Varför JA!!! Faaaaaan va jobbigt det e.. ja vill inte..!!!!!!!!

http://3.bp.blogspot.com/_Xd3QRXeKemg/Sei3YoYSaRI/AAAAAAAAATs/M4882cIQmPw/s320/fr%C3%A5getecken.gif

 


Kommentarer
Postat av: mamma

nä det är inget skoj med din mage suck :(



skönt att skolan börjar igen nu då , ska också söka skola snart.. ler



men du jag kan ta lite kläder av dej , jag behöver fylla min gardero lite snälla heheh puss puss krama snutta från mormor

2010-01-12 @ 13:59:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0