Kompis lek

Natten har vart lugn, Tuwis vaknade upp innan vi gick och la oss hon drömmer en del nu igen,och har blivit väligt mammig.. Inatt kom även min bror hem till oss eller inatt imorse vid 5..Han skulle slagga.. :)
Men det vart inte så mycket sömn för hans del, när Tuwis vaknade vid 9 tiden och såg att Bin låg i soffan så vart hon överlycklig.. Sprang in till oss och tror inte att hon förstod att vi viste att han va här.. Hon va lycklig.. Sen när han vaknade till til fick inte ha va ifred..
Vi åkte en sväng till NetoNet för att kolla på en kaffebryggare innan vi skulle till Johannelund och busa med Lina, Theo, Jenny och Joline... Och Jennys lilla syster va där me Ronja..
Vi vart bortskämda kan ja lova, först fick barnen mat, och Tuwa åt glatt, sen fick vi vuxa mat, kyckling sallad.. Och shit va gott det va.. Och egna gjorda dressingar med kryddor från det Jenny säljer som ja ska ha ett party av i februari, så nu har ja prövat lite av dom produkterna och shit vilka grejer.. :)
Fick fick även glass, chocklad pudding och kaffe,, Och Kaffe va riktigt gott kan ja lova..
Så fort vi kom in hemma hos Jenny så lös ögonen på Tuwis, lilla Jollan hade så mycket saker.. Ett pippi hus som Tuwis älskade så ett sådant blir det i födelsedagspresent, massa dockor som Tuwis bäddade ner i hennes docksäng och gav som välling, i drömmarnas trädgårs gubbar.. Jollan har även ett kök och massa tillbehör och det kan ja lova inte fick va ifred.. Tuwa älskar kök.. Och fanns även en Ullared kundvagn för barn såklart med fullt av prylar allt va ut plockat och det va saker överallt och ja över driver inte kan ja lova när ja säger överallt... Fick lite panikm gick och plocka inte då och då.. Och så städade ja inte innan vi åkte fick lite dåligt samvete.. Men när ja bjuder igen får de ge igen. :P Men tack underbara tjejer för en toppen dag.. Det va sjukt skoj och mysigt.. Det blir mycket prat och skratt.. Riktigt goa tjejer man har omkring sig.. Tummen upp för det.. :P Fick även ett par byxor av Lina som ha älskar.. Ska ha dom på lördag på 70-tals festen, svarta manchester byxor.. Gör läckra och så sköna och ha på sig..

På em så kom farmor Kina och faster Emelie på besök, trevlans vart lite fika och massa snack och bus me Tuttis.. :) Och även lillebror kom tillbax, tror knappt han hann upp så skulle Tuwis dra in honom på hennes rum och leka så där satt dom två och lekte me duplo.. :) Tuwa älskart kan ja lova..

När Mogge skulle söva Tuwa så smet ja och Robin iväg och hämtade Fia så ja fick övningsköra lite, det är skoj och det går verkligen bättre och bättre och ja känner mig säkrare och säkrare.. Även att det va svin halt i dag så gick det klockrent.. Fick beröm från Robin..

Nu sitter vi i soffan Robin ska sova här i natt me han ska på arbets intervju imorrn på morgoen, dom kollar film och ja sitter vid datorn...
Nu vaknar Tuwis till...

Ha en bra Onsdags kväll..

Lilla Theo

 

Ja, Theo och Tuwis..

 

Ja ni som vet så är ju Tuwis galen i bäbisar, ska ju hålla alla och vill gärna va nära och pilla lite.. tror knappt Lina han ta upp Theo från vagnen förens Tuwa ville pilla.. :) Hon kommer bli en kalas stora syster en vacker dag... :)

 

Lilla söta Jollan

 

Snodde den från Jennys sida.. :)

Gör ingen va??




Kommentarer
Postat av: Tina

Alla Sötnosar tillsammans:) Puss på er

2010-01-07 @ 12:28:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0