Måndag åter igen..

Förlåt att jag inte har bloggat idag men dagen har verkligen vart fullspäckad och natten har vart lååång oxå..

Tuwa vaknade redan vid 01 inatt, Mogge tog henne för att ja mådde inte riktigt 100... Men han somnade där inne oxå.. Och då kan inte ja sova..Det e helt sjukt.. Även att vi ligget långt ifrån varann när vi sover så blir det så tomt när han inte sover me mig.. Så då kan ja inte sova ordentligt och ligget bar i en dvala.. Men han kom tillbaka 4,5 h senare.. Och han hann  nog inte mer än lägga sig och hålla om mig så vaknade Tuwis igen och ville sova hos oss.. Och självklart får hon det, hon la sog mellan oss men närmare mig och bara sa.. - Mamma e här och klappade mig på kinden och sedan somnade... Så somnade vi alla 3 nästan för första gången i djupsömn och då va kl. nästan 6.. Och min klocka skulle ringa kl 7... Inte bra inte bra... :(
Klockan ringde och ja snozza.. :) Skönt.. men kl 8.00 så fick ja lite panik, sprang in i duschen, mogge upp och sätta på kaffe och Tuwis sprang och började dagen me att ge oss ett så härligt gott skratt.. :D Underbart...
Ja slängde i mig frukosten, för att hinna göra iordning mig ja hade ju tid på KK-mottagningen kl.10 så vi va tvugna att va här ifrån senaste 9.30... Men det lyckades vi me.. Bra tajming och arbetssätt. :)

Mogge och Tuwis lämnade bara av mig på US, inte så skoj för Tuwis och va me... Besöket tog va 1.5 h,, det va tre läkare som skulle undersöka mig,, Men tacka gud denna gång det va inget fel på mig, allt va bra.. :) Känns toppen bra!!!
efter läkarbesöket så begav vi oss hemmåt, vi skulle få främmade,  famijen Eklöf / Haglund skulle komma, barnen åt lunch ihop och busade som aldrig förr.. Vilka små busfrön vi har.. Dom härmade varann och bara skratta.. Så goa ungar så det finns inte.. :)
Ja & Fia lämnade karlarna och barnen hemma så åkte vi ut och övningskörde.. Både stadstrafik, landsväg men mesta dels motorväg idag me och det gick galant.. Såå skönt..Det e verkligen såå himla skoj och köra bil, jag älskar det... Ser verkligen fram mot nästa färd.. :)

På em så va det våran veckohandling på schemat, skönt även att man handlar för massa pengar så tycker inte ja det syns i kylskåpet sedan. konstigt lr hur!! ? Hmm Men men nu finns det mat hemma igen iaf.. Vart även en kaffe hos pappa som hade Tuwis undertiden vi handlade.. Skönt för henne och slippa följa me, hon avskyr  Maxi..

Näää Mogge söver Tuwis får se om han somnar eller kommer ut snart.. Alltid lika spännande.. :P

PS: Smyckespartyt, kommer du?

Ha en toppen måndags kväll....

http://missmaddis.com/blog/wp-content/uploads/2008/01/335-250.jpg

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0