MR Röntgen

Japp nu e ja nyss hemkommen från sjukan igen, känns nästan som mitt andra hem.. MEn idag har jag vart och gjort en MR röntgen som vi har väntat på att för göra sedan september...
Skulle va där en timme innan för att dricka kontrast och det va inte det lättaste kan ja lova,, Smakar skit eller det smakar blomjord eller jag har inte smakat det men när man öppnar en jordsäck så som det luktar smakar det...
Skulle dricka 2 l och det räckte kan ja lova, det e verkligen hemskt och dricka på beställning och tid, ja drack så mycket ja fick i mig tills ja ville spy... När ja väl kom in i röntgen rummet så fick ja lägga mig på en brits och få kanyl i armen och sedan vända mig på magen och ligga på en andnings platta fick även en platta på hela ryggen och sedan ett par hörlurar och lika bra va det..
Undersökningen tog ca 30 min men det gick ganska bra,, efter hälften av tiden så kom dom in och gav mig  nån spruta som gjorde att mina tarmar slappnade av och biverkningarna är ser suddigt och torr i munnen och det kan ja lova att ja fick.. Så otäckt när man inte ser ordentligt... Vart lite yrslig me men kanske för att man har drukigt så mycket och inte ätit nått...
Nu nu ska ja bara vänta på att läkaren ska ringa om en vecka eller liknade så ja får nått besked me, sitter sjukdomen även i tunntarmen?? Hoppas inte.. Har ja inte haft ett tillräckligt helvete.. ?? Hmmm Finns det nån gud så finns hos mig nu..

Nu ska ja sätta på lite kaffe och äta lite frulle, synen börjar komma tillbaka och magen kurrar för fullt..

Återkommer i kväll

http://traningslara.se/blogg/wp-content/uploads/2008/11/rtemagicc_pet_ct2_01_1210324431.jpg

 

http://boatpastor.files.wordpress.com/2009/02/kaffe.jpg

 


Kommentarer
Postat av: Carro

Tack =) Det är tårtbilder och vi har köpt dom på Tradera, Det är bara att söka där på tårtbilder så kommer det upp jätte mycket olika motiv!

2010-01-04 @ 13:39:48
URL: http://carrolixeen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0