Myyyyys Lördag i Linghem

Ja idag har vi verkligen haft en myyyyyys lördag, shit va underbart... Tuwis lät oss sova fram till 8.20... Underbart...  Vart en lååång och mysig familje frukost som ledde sedan till ett varv med Tingeling.. :P

Vid 12.30 så packade vi in oss i bilen och åkte vidare till Tannefors sprang in på blomstertorget och köpte lite tulpaner till tina.. Åkte och hämtade Lina & Theo och sedan bar det av till Voff som tuwa sa... Vi skulle till Linghem till Tina och lilla Disa... Eller Disa Fisa som Tuwa säger..
Vi vart bjudna på Tacopaj, det va riktigt gott kan ja lova, vilken kock..:) Efter maten blev det efterrätt, kladdkaka... Mmmmmm den va smarig kan ja lova me.. Tuwa älskade maten me.. :D Tusen tack igen för allt Tina..
Efter maten så tog vi på oss ytterkläderna och ringde Mia och Neo och tittade om dom va ute och det va dom.. Så på me kläder och sedan begav vi oss till lekparken.. Tuwa åkte rutchkana och fick prova Neos pulka.. Det gillade hon skarpt.. Efter tag vart det kallt för ja va inte klädd för att va ute och leka och inte nån av dom andra heller men vi va väl ute i 40 min eller nått iaf, bättre än inget eller hur!!! ?

När vi kom in igen så satte vi på lite kaffe till mig och Thé till Tina och Lina och så tog vi en lite bit kladdkaka igen, mumma.. Satte även på en film till barnen " Vild djuren"
Tuwa hade inte sovit nått på hela dagen men efter lite fika så fick hon snutt och napp och somnade sittandes rakt upp och ner.. Och det har hon ALDRIG gjort förrut... Så då va hon trött kan ja lova.. Och hon brukar ju va lätt väckt men icke nu.. Tina satt och pillade på hennes fötter och lyfte dom, drog i dom när vi skulle lägga henne ner så hon slapp sitta.. Hon snarkade som aldrig förr.. Men hon vaknade efter exakt 30 min av sin dumma hosta.. :( Den e tillbaka.. Inget skoj!!! Fasan...Men hoppas den går över snabbt och får sova skönt i natt...

Det e så skönt nu när vi har hittat tillbaka till varann brudar,, Underbart och ja älskar er.!!!!! Hoppas vi alltid kommer va så!!! Skoj me att vi alla snart har barn och vi kan göra så mycket!!!
Tuwa känner verkigen och känner sig trygg med båda Tina och Lina och det är skönt.. Och Lilla Theo gillar hon skarpt!!! hihihi Gullungar!!!

Nää he ska väl börja laga lite mat, vart lite sent men så blir det, det e ju lördag så det gör inget!!!
Men tack igen Brudar för en toppen mysig dag och det gör vi snart igen.. Älskar er... Pöss på er

Missade ju kameran men tog två kort iaf me mobilen:


Tuwis sover i Tinas soffa

 

Lilla söta Theo snackar för fullt.. :)

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0