Nej, Varför?

Dagen har gått i segt tecken ja lova, natten har vart si och så, Mogge gick o la sig hos Tuwis en stund men tog sedan in henne till oss då ja tog över.. Ja försökte söva henne i 2 h, men det gick inte, hon skulle bara ligga och prata och knöla.. Hon har fruktansvärd hosta som ja sagt tidigare men det ger inte med sig ännu, tuvärr.. Men det räcker inte med det vi såg redan igår att hennes vänstra öga va lite gegit men tänkte inte med på det.. Men dag så har vi torkat och torkat gega det bildas bara nytt snabbare och snabbar och nu e det svullen me så en ögoninflamation igen.. :( Inge skoj.. Sist hon hade det så va det på båda ögonen än så länge peppar peppar så e det bara på ena ögat.. Hon verkligen inte lida så mycket av det förutom när vi ska tvätta regelbundet så tror ja att det gör lite ont på henne för ögat är ganska svullet och rött.. Stackars mammas sessa.. !!

Vi va idag och stor handl, skönt att det inte ekar längre i kyl och frys.... Det vart en lååång inhandli vi tog god tid på oss, exakt 1 h va vi inne på Maxi.. :) Men så tog vi en glass eller inte ja o Mogge Tuwis fick en glass i caféterian utanför.. Vi köpte glass iaffären till på fredag och Tuwis vart lite ledsen när hon inte fick så vi köpte en till henne.. :)
Tuwis somnade på vägen hem men när vi kom hem så la vi över henne i vagnen men hon fick inte sova länge kan ja lova, hon fick sådan hostattack att hon va sååå nära att spy.. 15 min max sov hon, och det gick verkligen inte att söva om henne.. Stackars tjeja!!!!

Men lika glad för det e hon, på em satt hon och ja på hennes rum och tog fram Barnkammar böckerna eller den silvirga och sjöng för fulla muggar,,, Jätte skoj.. Hon gillar det och ja älskar det... Underbart nu när hon verkligen sjunger med i vissa visor och gör gester till låtarna... Myyyyys!!! Efter det så tog vi fram fotoalbum och tittade både kort på mig o mogge innan Tuwis kom till världen men oxå bebis bilder och magbiler.. Hon tycker det är skoj och titta på bilder.. Och speciellt gillar hon och titta i fotoböckerna ja har gjort till henne.. Ska nog göra en till.. Kanske ska få en i Alla Hjärtan Dag present från Mamma & Pappa... Smart va?!

Vid 17 h så kom Fia, vi skulle ut och övningsköra och det behvdes va sååå länge sedan, vi åkte till apoteket för att köpa ögon vatten till Tuwis sedan så körde vi.. Fia sa bara vilken väg ja skulle åka och följa, så ja fick öva på att följa skyltar,, Men idag gick det åt helvete kan ja säga... Har så höga krav på mig sj.. Ja ja blir så besviken och arg på mig när det går dåligt för ja vet att ja kan bättre.. åååååå dumma mig!!! Nästa gång vi ska köra så blir det motorväg, inför ullared.. :) hihihihi

Mogge fick inte söva Tuwis inatt, mamma läsa säger hon.. På ett sätt känns det skönt att ja kan och hon vill att ja ska söva henne för förr va det bara Mogge som kunde och fick söva henne.. Så nu göra ja det mer än gärna det är så underbart mysigt ja älskar´t.. I dag låg vi och pratade lite och så sa vi:

- Mamma Älskar dig
-Mammas tjej
-mm Tua mammas tjej
-Mammas prinsessa
-Mm Mammas sessa
Sen spontant
- Pappas sessa osså..

Hur söt dotter har man inte, snacka om underbar tjeja!!! Mammas & Pappas sessa!!!!

Näää ska kolla Tv:n lite..

Pöss på er

http://www.apoteket.se/_ApoLayouts/img/produkt/thumbs/271171s.jpg

 

http://www.mixin.se/bild_b/2512-prinsessa.jpg

 

http://www.doppresent.se/images/bocker/silvriga.jpg

 

http://madln.blogg.se/images/2007/mun_red_1187483227_12141844.gif

 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0