Nytt försök

Nu e det 3:e gången gillt, jag skirvit inlägg 2 ggr tidigare men dom har raderats på nått konstigt sätt.. Så ja tappade sugen kan ja lova, inte ett dugg roligt kan ja lova...

Dagen har vart en riktigt slappar dag, och man blir som en levande soffpotatis...
Det va hade tänkt att göra har vi inte gjort men men så e det ibland, det viktigaste va iaf att vi skulle ut och gå en lång promenix och det har va gjort,,, 1,5 h har vi vart ute och gått... Bra för Tuwis att komma ut me även att hon inte e frisk..
Varken Mogge eller Tuwis e ju friska, men ja e.. Jippi.. Tuwis ögon e inget bättre tyvärr men för hoppningsvis på bättringsvägen.. Men dom varar och hon e svullen och jätte röd... Men ja hoppas verkligen att det blir en markant skillnad tills imorn för imorrn e det den 4:e dagen vi håller på me ögondropparna.. Så nån skillnad hoppad vi på..
Mogge har fått feber, och ligger och mår allmänt skit.. Kanske elakt att säga men på ett sätt så känns det både skönt och lite små roligt att se Mogge sjuk. För det händer så sällan som ja skrivt i ett inlägg tidigare under dessa 7,5 år så har Mogge bara haft feber 2 ggr... Sjukt eller hur... Det e inte mycket och ja tappade räkningen på mina feberdagar redan vid 20.. Skämt och sido.. Men så e det vissa msk är ju mer mottagliga än andra.. Vissa är aldrig sjuka och anda är alltid sjuka och åker på allt skit.. Usch va hemskt... !

Ja som sagt vi har iaf hunnit me våran dagliga promenix, inte alls lika svårt att komma fram med barnvagn idag, och ingen snöstorm.. Tuwis somnade på hemväge så det vart luch lite sent men det gjorde inget.. Efter lunch så så vart det lite bus och lite film...
Men vi åkte även en sväng till ÖB för ja va tvungen att ha lite mer sköljmedel och schampoo o balsam.. Så en liten utflykt blev det me ist för play´do´ler men imorrn kanske vi tar det ist...

Nu på kvällen så kom pappa & gun förbi på e fika och villa pussa lite på Tuttis, lilla sjuklingen..

Nu börjar godis sugen ordentligt kan ja lova, har inte ätit nått godis i veckan, så abstinensen kommer krypandes.. Inte bra.. :( Jobbigt. Men hoppas det går över snart..

Imorrn e det fredag, Betyder let´s dance.. Tina & Lina ska komma hit och äta lite god mat.. Det bjudt på hasselbackspotatis, kantarellsås och fläskfilée inte illa va!!?? Men det blir lugnt och sansat.. Som vanligt me dessa underbara tjejer...

Näää snart ska ja krypa ner i en renbäddad säng och är ny duschad, finns det nått skönare.. Helt underbart... :)

http://margaretag.files.wordpress.com/2008/09/sjuk.jpg

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0