Rubrik... :(

Ja detta med rubrik e svårt alltså.. :D Trälig me.. :!!

Idag va vi trötta Tuwis började inte på dagis förens kl. 9.00 Vi sov ända fram till 8.00 så underbart skönt.. Tuwa har sovit i min famn sedan 6.. Hur mysigt som helst.. :)
Mogge gick och lämnade henne idag så började ja plocka lite hemma så länge.. :D och bädda sängarna.. Nyss ut kommen från duschen och har gjort i ordning mig, sitter med en kopp kaffe och väntar på att karl ska bli klar.. Han både duschar och gör iordning sig på längre tid än vad ja gör.. Snacka om fåfäng.. ahahhahaaha Skämt osido.. Ja älskar att han bryr sig i sitt utseende... !!!

Idag så ska vi åka igen och titta lite på nått akvarium stativ, ska även åka och räkna på vad det skulle kosta och ha lecablock..Ska även åka och inhandla isfritt till våran isgata utanför och även en pulka.. :)

I em så kommer Ellioth, Fia och Lilla Elton på besök, blir massa bus som vanligt.. :) Barnen leker ju så bra..! Även lite mat tror ja.. Vet att fia gillar min mat. Och idag bjuds det på Svensk Mousakka.. Inte illa fia va??

Nää he karl är väl snart klar bäst att stänga av och rengöra kaffebryggaren..

ha en bra torsdag..

http://www.isfritt.se/files/Isfritt2.jpg

http://www.byggvaruhuset.aland.fi/localfiles/leca-block.jpg

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0