Torsdag

Ja idag redan torsdag, även denna natt har vart lugn, vi vaknade iof av Tuwis vid 6 imorse av att hon tände sin taklampa.. Det vart ljust kan ja lova.. :)
Men vi lyckades söva om henne , skönt fram till 8,15 sov hon klockrent.. :)
Vi låg och mös massa i sängen innan vi gick upp, tittade lite bompa och låg och snackade,, Hon har så mycket och berätta.. Så ni förstår inte,, :) Massas lilla sessa..
Till slut så vart hon så hungrig i magen så då va det bara att kliva upp.. Väcka Bin som låg och sov som en stock i soffan..
Mogge hade lovat att köra in Robin till stan i dag när han skulle på arbetsintervjun kl. 10.30.. Och intervjun hade gått bra han hade gått vidare till del 2 om man säger så.. Han ska dit på tisdag igen och va me en säljare ute hos kund.. Hoppas han får det.. :) Håller tummarna.. Iof så ska han me på utbilning imorrn på ett annat jobb men han dubbel kör lite för att kolla läget.. Kalas för det.. :D

Kl: 11.30 så tog ja bussen in till staden skulle till salongen för att göra mina naglar vackra igen.. Skulle gjort dom då ja va inlagd på US men det gick ju inte.. Och det e ju inte så att man tar hand eller e rädd om naglarna när man ligger där.. Så vissa va ju lite av och skadade men så e det.. :) Tur att det går att fixa.. Så idag vart det limegröna tippar snea med en mörk grön glitter kant.. Skit snyggt första gången ja har gjort snea naglar.. Super nöjd..
Mogge och Tuwis mötte upp mig istan vid 15,00 för vi skulle kolla lite på outfit till lördag.. Vi gick till myrorna.. Ja gillar det inte men men vad gör man inte för denna 70 tals fest.. ja hittade en stickad väst tror ja man kan säga och ett skinn skärp och så fick ja ju ett par svara manchester byxor av Lina gull ungen och fick oxå låna ett riktigt snyggt grönt linne... Som verkligen satt klockrent.. Tusen tack Lina...

Medans ja väntade på att Tuwis och Mogge skulle komma in till stan så vart det ett varv på gina och hittade 2 "pann"smycken till festen på rean, en röd stickad koffta jätte mysig och en ny tunn bomulls skjort liknande .. Skit snygg.. Kan bli att inhandla en till sådan Nu köpte ja en grå.. Vill nog me ha en svart lr vit... :D Älskar verklige Ginas kläder... Billga, bra kvalite och snygga...

Va även på H&M och köpte ett skit linne till Mogge som han nu har rivit sönder som ska ingå i hans outfit till lördag för han ska ju va punkare.. Hahah Nu e det bar Bin kvar.. Skit svårt... !!!

När vi va på stan i dag me så hämtade vi även presenten och den vart sååå himla fin bra... En mycket bra present..!!!

Näähe ska väl ta fram lite vatten innan filmen Break Up börjar.. :)

Ha en toppen torsdags kväll..

http://kristinaosophia.files.wordpress.com/2009/06/the-break-up-2006.jpg

 

 


Kommentarer
Postat av: Marih

Ohhh den filmen tycker jag är super bra!



Hoppas du hade en trevlig kväll!

2010-01-08 @ 18:01:39
URL: http://familiaberglund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0