Trevligt

Ja idag har ja ju haft smyckesparty och vi vart hela 8 st,, bra igår låg vi back med en men idag 2 + inte illa...

Ja bjöd på bakelse, prinsessrulle med grädde och bär på, pepparkakor och kaffe alt. pepsi.. inte illa va... :)

Helena spm gör smyckena kom vid 18.00 tiden som planerat så hon skulle packa upp och lite så.. Som ja vet så finns det ju massa fint.. Tina och Lina kom tidigare som ja hade hoppats så man kan umgås lite innan, blir ju inte att man umgås när det är massa folk, eller inte på samma sätt.. Så ja hoppas inte att nån tycker ja va otrevlig.. Svårt och prata med alla och umgås.. Men ja hoppas ja lyckades idag me.. :)
Dom som kom va, Tina, Lina, Theo, Favvis Faster, Philip, Kina, Lillfia, Lindsey och lilla söta Alexia.. Hon e så söt på kort men shit så söt hon e i verkligheten... Underbar.. Där har mni gjort ett bra jobb.. Och lill Theo han e så go.. Han låg i Tuwis puff bar bent och lekte med sina fötter.. Såå gosigt så ja kunde inte låta bli att pilla lite på dom.. Ja älskar bebis fötter.. Hur mysigt som helst..
Ja tror att alla köpte nått, eller har ja fel??
Ja fick 2 saker för att ja va värdinna ett armband och ett halsband ( bilder kommer nedan)
Och en sak köpte ja men det för ni se vid ett senare tillfälle.. :)
Philip och Tuwis finner varann så bra, det va full rulle hela tiden me dom, Philip satt och pillade me Tuwis duplo tror att tuwis va me oxå.. Sen satt dom lite inne hos mogge i sovrummet och tittade på tv tils det kröp för mycket i byxerna på dom så då va det full rulle.. Dom sprang och jagade shiva och shit vad dom skratta.. :( högt.. hihihi Straxt innan dom skulle åka hem så började dom och köra "passa dig"eller rättare sagt Tuwis började med det  till Philip och han började as garva och slänga sog på golvet och Tuwis härmade och s höll det på ett bra tag.. :) Och vi bara skrattade det såg så himla skoj ut... Hahhahahahaha Ett gott skratt förläger livet eller vad e det dom säger... :)?

Alla åkte hem runt 20.30 tiden och då slängde vi Tuwis i säng, nu ville hon ha välling vid läggdax och det fick hon se hur länge hon sover..

Men tack alla ni för en toppen kväll... Hoppas alla är nöjda.. :)

Mitt halsband

Mitt armband


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0