Ugglan

Klockan ringde 6.30 och det va sååå himla längde sedan man gick upp när det va mörkt, eller till och med ställa klockan så tidigt.. Tuwis kom in till oss och la sig vid 5 imorse och somnae om gott direkt.. Hon sov som en stock när ja gick upp och satte på kaffe och satte på radion.. Hon e så rolig, ja gick sedan i och tänkte väcka henne lite lugnt och stilla, Mogge drog bara ut nappen och och tittade upp och va super pigg.. vakna till lite vad e det? Hon skulle ner och tilla på shiva.. Direkt alltså.. :D Gullunge.. Mogge låg kvar och drog sig lite medans ja och Tuwis dukade fram frulle.. Gott me kaffe och macka.. Tuwis ville inte idag ha kräm utan det vart gröt med kräm.. :D

Vi gick till dagis vid 7.45 inga prostester förutom det vanliga att hon inte vill klä på sig overallen men vill det.. Usch nu vill vi ha sommar eller hur?
Hon skulle åka vagnen till dagis och det va bra för det va svin kallt.. och som tur va så va dom inne idag.. :D När vi kom fram till dagis så ville hon in och titta på barnen.. :D Inget gråt eller nått... Skönt.. Både ja och Mogge va me !!
Vi klädde av henne och alla kom och hälsade på henne och sa att hon hade vuxit och att det va länge sedan, hon har ju inte vart på dagis sedan 7:e December.. Det är lääänge sedan.. Ja och Mogge klädda av oss ytterkläderna och stannade en stund så hon inte skulle bli ledsen. Men hon fann sig direkt. :D Mammas tjeja är en stor tjeja nu.. Hon gick och plockade med dockorna och bondgården direkt.. Vi stannade i ca 10-15 min kanske men såg snabbt att detta va inga problem.. Så vi sa bye bye och hon bara vinkade.. Och när vi stog och klädde på oss så ställde hon sig vid dörren och gjorde miner, så hon trivs att va tillbaka på dagis.., Sååå skönt... :D Hade verkligen inte trott att det skulle gå så snabbt och smidigt ... Men hon e så duktig våran sessa.... Shit vad ja älskar denna lilla tjeja..:D Stolt Mamma!!! :D

http://www.skola.jonkoping.se/images/18.17ebf16e114dad55939800027927/ugglan.gif



Nu ska vi bara slappa fram tills klockan slår 10 sedan så börjar äventyret på US.. Kl. 10.45 ska ja till Ewa hon som e speciallist på denna nya medicin ja har börjat me.. Immurel.. Den som kan komma och bryta ner min benmärg men det hoppas ja inte.. Hoppas att alla prover visar bra idag.. :S E lite rädd tack vare att jag e genomförkyld och har lite ont i halsen.. Kan va tecken på att mina vita blodkroppar är försämmrade,,, Peppar Peppar hoppas inte... Nää så Ewa ska berätta lite mer och ta massa prover och så..

Kl: 13.45 så ska ja till dietisten, hon ska lära mig att äta bättre både för magen skulle och välbefinnndet.. Så det känns jätte skönt, Mogge ska ju me så han kommer nog få lära sig ett och annat.. Så kanske blir en helt ny meny här hemma från och me nu..

kl.14.30 så kommer pappa me till Us och ska me på besöket hos min läkare Tillman.. Så ja kommer få reda på vad tunntarms röntgen vistade.. Och ja hoppas verkligen att den inte visar nått... Snälla finns det nån gud så hoppas ja verkligen att du finns på min sida.. :S Snälla.. Behöver all hjälp och stöd..!!

http://www.karlavagnen.eu/res/default/klocka.gif



Ja vet att ja kanske skriver mycket och klagar mycket och säger hur rädd och dåligt ja mår över detta.. Men det är bara så.. Ja mår piss över detta.. Även att det har gått 4 månader nu sedan ja fick diagnosen.. Och iof så va det riktigt skönt att ÄNTLIGEN få hjälp och få en diagnos på vad det e jag har.. Att det inte sitter ihuvudet bara.. För det va det sista ja trodde, jag hade sökt så många gånger för magsmärta och diarér.. 15 ggr hade ja sökt sedan 2007 för magsmärtor på akuten.. Och ingen ha gjort nått.. Jag hade fått tabletter för magkatarr, bara smärtstillande och blivit hemskickad, eller många gånger den sista tiden så vart ja bara upp skickad till GYN... Och dom sa att ja har livmoderinflamatin/infektion och käkade antibiotika om och om igen för det.. Hur e då min livmoder idag? Ingen som ger svar på det..
Det ska behöva gå så lång så att man faller ihop av smärta och har så mycket blod i avföring tills man får ordentlig hjälp och blir trodd.. Ja förstår att t.ex att Mogge inte trodde på mig till slut när ja klagade över mina smärtor.. För läkarna hittade ju inget iof så gjorde dom aldrig någon bra och ordentlig undesökning.. Ja förstår att han vart trött på mig me,,, Det har vart jobbigt med mig mage en lååång tid.,.. Ja har ju haft kontinuerligt problem sedan ja va gravid.. från v 30 så hade ja diareér och smärtor men då sa min BM att det bara va mina järntabletter som va problemet.. Men så va inte fallet..

Näää nu ska ja inte skriva mer, men ja skulle verkligen kunna skriva hur mycket som helts om detta.. Och skulle vilja hjälpa andra personer i samma situation..

Måste bara säga att jag e lycklig över att Tulpaner är tillbaka, ni som känner mig vet att jag ÄLSKAR tulpaner... har både i v-rummet ett par röda och i köket ett par lila som vi fick av annie, netta och ellie i fredags.. :) Tusen tack!! Såå fina..

http://www.alltkul.com/AA/tulpaner.gif



Puss på er


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0