Underbara lördag

Igår vart en slapp dag, familjen Eklöf kom förbi och bara satt i soffan me oss, medans ja o mogge åt lite godig, chips och drack cola så hade dom med sig matsäck.. Fruktsallad och grädde, dom kör GI...

Vi tittade på Let´s Dance och bara myste. Magen känns mycket bättre idag.. Hoppas det håller isig.

Idag så ska ja & Tuwis till Linghem hem till Tina, vi ska bli bjudna på lunch tacopaj, mumma va...??!! hihihi Vi ska åka och hämta Lina & Theo me.. Så en riktigt tjej fm underbart.. Älskar´t..
I Kväll så står det mysig familje kväll på schemat, vi ska laga god mat och bara mysa och se dom två sista filmerna av Johan Falk har blivit lite beroende.. Älskar dom filmerna.. Har ni inte sett dom så se dom...
Kvälls middag blir det, potatisgratäng, inbakad fläskfileé och sallad.. Kan bli ett glas rött till me... Får se hur magen skönter sig under dagen..

Har lite ånges över att ja inte va hos Mia igår, men ja hoppas ni hade en toppen kväll utan mig.. hihihi Och att vi ses på fredag!! ??

Nää ska hoppa in i duschen nu..

Ha en bra lördag


http://www.heurling.com/Bilder/Bloggen/ljus.jpg

http://tusseludd.blogg.se/images/2009/godis_27524633.jpg

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0