Usch vilken natt

Ja natten har inte vart så rolig om ja säger så, Tuwis vaknade ju straxt innan vi gick och la oss,, Ja kröp ner i henne säng i ca 1h för att försöka få henne att sömna om men det va ju meningslöst.. :( Hon låg och pillade sig i ögonen och hostade om vart annat.. Stackars lilla tjejen..

Vid 01 så bar ja över henne till våran säng,, Hon va törstig så då fick hon vatten och vi passade även på att ge henne lite hostmedicin och ja gjorde välling till henne me för att va säker på att hon får i sig lite iaf.. Hon va på bus humör och skulle bara ligga och prata... Vid 03.30 fick vi henne att somna en liten stund iaf efter den tiden så har hon sovit i 15 min intervaller och vaknat då o då och vart ledsen och hysterisk.. Precis som om hon drömt nått och vart livrädd.. Vid.7.30 så lyckades vi söva henne och hon sov sedan till 9.30 så 2 h iaf oavbruten sömn har vi fått... Skulle ju ha övningskört nu på morgonen motorväg men ja va knappt vid liv kan ja lova... Och så ska vi till VC idag me me Tuwis.. Så vi kan få nått till hennes ögon.. Men det ser redan lite bättre ut, men ja ska inte säga för mycket.. Hon e jätte röd och svullen och det varar men dom geggar inte ihop sig ännu iaf.. Och det är nått positivt.. Och hon verkar inte lite av det sj förutom när vi ska tvätta... Men hoppas det går över snart.:!!!

Just nu sitter ja me datorn i knät och ska hoppa in i duschen, Mogge sitter med gitarren och spelar för Tuwis som springer runt och bär på gitarr stället... och sj så är Tingeling filmen på men nu 1:an.. :)

Ikväll börjar Handbolls EM me.. Så ikväll kommer ja & mogge sitter på olika håll... Mogge i sovrummet o kollar Sverigen-Slovenien och ja i v-rummet och kollar Bygglov.. Romatiskt värre va!!! Hahaha Ja ja men så e det när det e Handboll.. Ja kan gärna se handboll tycker det e skoj men ja missa gärna inte mina inredningsprogram..Det e vikigt.. :) hihih

Näää dax att göra iordning sig kanske innan VC kl. 16..

Pöss på er


Kommentarer
Postat av: Lindsey

Hallå där!! :) japp vi tänkte komma på smyckespartyt :) såg att de fanns ringar nu också som man blev lite sugen på :P och jag tar med mig tösen om de är lugnt för din del? :)

ha de bäst!! Kramar

2010-01-19 @ 12:36:45
URL: http://creadiem.webblogg.se/
Postat av: maria

hhaha hellre handboll och hemma... än fiske och borta :) kram

2010-01-19 @ 14:57:06
URL: http://nyllat.blogg.se/
Postat av: N/

Din kommentar gjort mig alldeles tårögd :) Vet inte ens va jag ska svara.. betyder verkligen mycket ska du veta och så skönt att man inte är själv..



kram!

2010-01-19 @ 16:32:55
URL: http://heartbreaklullaby.blogg.se/
Postat av: Fia

Ja det ska bli kul, tyvärr så sviker mitt lokalsinne så jag tror nog inte att jag hittar utan beskrivning. Du beskrev för mig förra gången och det gick ju alldeles utmärkt att hitta då så du får gärna beskriva vägen en gång till :) hehe



Kram

2010-01-19 @ 18:29:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0