32 grader varm

Näämen är det sommar, någon som missat det?

Idag är ja ledig, som tur e, Men mogge jobbar.. :) Lider med honom men han jobbar inomhus och det är ganska svalt där.. Medans när ja jobbar så är det utomhus på en cyckel hela dagen lång.. Mitt i solen.. Är svettingt och varmt tackvare att jag behöver ha lång armat på mig och så det täcker bröstet me..Annars är det kört.. :( nget skoj kan ja tala om men men... Hellre det än att avbryta behandlingen och få anfall på anfall igen nu när ja börjar få en bra balans på sjukdomen!!!

Denna lördag började med att få sova till 9.00 och när ja klev upp så visade termometern redan då 28.6 grader, tanken va, vart kommer denna dag ta vägen.. :D
Vi käkade frulle och den började me att Tuwis spillde ut ett glas med oboy över hela köket..Va bara att torka och skura upp det.. Men annars blev det jordgubbar och mjölk till frulle, inte illa va?? Vi älskar det.. Tuwis älskar verkligen jordgubbar... Hellre det än godig för henne om hon får välja... :D Och det har itne vi nått emot..

Igår så ringde dagis igen, mig fick dom inte tag i utan Mogge, hennes prickar hade blivit värre, hela ansiktet nu me, och ryggen och framsidan va mer prickig än vad man såg hud.. Och så hade hon fått diareér... mogge slängde sig i bilen och åkte och hämta henne.. Fick tag i mig på vägen hem... Ja va kvar på jobbet.. Mogge ringde VC direkt igen.. Dom tyckte det lät jätte konstigt och det gör det me, men fick den absolut sista tiden 16.15.. Det va bara för honom och slänga in henne i bilen och köra så fort han kunde, 16.00 så va han hemma.. Ja sprang till VC och mötte upp dom.. Och ja fick en chock när ja såg henne..Hon va helt prickig.. och då såg ja bara ansiktet, Mogge sa det vänta tills du ser ryggen.. Och det va det värsta ja sett... Shit.. Men läkaren kom, han sa direkt att det inte är hostblåsor som BVC ssk sa i onsdags när vi va på VC, han kände inte igen det.. Kolla över allt inne i munnen men där fanns det inget.. Och tack vare att hon inte har feber eller märker av det så hemskt mycket så är det inte nått farligt.. tack o lov.. Men både ja o Mogge va nervösa och sååå oroliga... Men det kom en till läkare in och tittade på henne.. Och dom kan inte säga vad det är.. Men det kan va värme prickar eller liknande.. Men vi skulle avvakta över helgen så ska läkaren ringa på måndag igen.. Men blir det mer prickar eller feber eller det börjar klia så ska vi söka akut... Och vi sak undvika solen och hon ska gå avklädd så mycket som möjligt.. Och sedan vi kom hem igår så har hon itne haft nått på sig förrutom blöja... Men Inga prickar har försvunnit, ser likadant ut som igår, så ja vet inte vad det kan va.. Men hon lider inte av det som tur är... Men man blr lite orolig...
För är det värme pricker/utslag så försvinner väl det eller gör det inte det?? Detta försvinner ju inte!! Men ja hopaps att det bara är det o inget annat.. Stackare får alldrig må bra är det inte det enda så är det det andra.. :) Lider så mycket med henne.. Mammas prinsessa!!!

Ja imorrn jobbar ja, ledig måndag jobbar, tis,ons,tors sedan åker vi till Öland, ska bli såååååååå skönt och bara komma här ifrån kan ja lova.. Och umgås med dom bästa!!! Vi åker ju med min älskade bästa vän och tärna Annie, nettan och Ellie,,, åker tidigt på fredag morgon...:D Och kommer hem söndag kväll.. Vi längtar alla 3.. :D

Lördagen har hittills bjudit på, bad i poolen på balkonen pga att på frasidan är det bara sol och varken ja o Tuwis får va i solen så d¨å tänkte ja hon måste ju få bada ungen så ja tog upp poolen och fyllde den på balkongen, inte så dumt va!! Skönt för mig me och sitta precis brevid i skuggan.. :D
Hon har badat konstnt i ca 1h lite drygt... Men nu vart hon kall och vill gå upp självmant och det brukar aldrig ske kan ja lova, hon ville titta på film så ja satte på en till henne.. Det är förvarmt om vi skulle gå ut en sväng me.. Så vi går ut i em/kväll och busar..:D

Ja vi är även ute efter en baddräkt till Tuwis med läckageskydd i för hon e ju inte blöjfri.. Men det är såååååå homla svårt och hitta, nån som vet!?? Bheöver ju det till öland.. Ja vet att Name It har det med inte i butiken i nkpg o på hemsidan finns det bara små stl.. Men vi får se hur vi gör, vet ni nått tveka inte att hör av er.. :D Tusen tack!!!

Nääähe  ska väl kanske göra nått, inte för jobbigt.. Tuwis e helt utslagen i sin puff och kollar på Nasse.. Så kanske blir att sitta kvar på balkongen det är skönt i skuggan..

PS: vad har man för badskydd på en 2 åring i vattnet, vi hade ju en simstol eller vad man ska säga förra året till henne men iår är ju den för liten, är det armpuffar o badring eller vad kan man ha??Nån som har förslag och erfarenher av det, hör av er!!!

Puss på er och ta det lungt i värmen/solen.

ha en bra dag

http://old.husihelvete.se/uploaded_images/termometer-771922.JPG

 

Mini zabina badedragt

 

http://www.hikmet.se/images/productImages/3517132003733_2-jpg_480x400_100.jpg

 

 

 



Kommentarer
Postat av: Anonym

Babysimshopen.se, dom har bästa armpuffarna! Man har dom även på babysim! Bajsar Tuwa när hon badar? Vet ingen 2-åring som gör det :S Tror inte hon skulle göra det så hon kan väl ha vanlig baddräkt? Kissar gör alla barn!

2010-07-03 @ 23:44:30
URL: http://Fiuten.blogspot.con

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0