:D

Ja jag har verkligen ingen ork eller lust att blogga.. Jag vet inte varför för jag älskar det!!! Orken i kroppen har väl kanske kommit i fatt mig.. :( Inget skoj!!

Ihelgen va vi ju nere på landet hos mamma och Leffan, det va trevligt men ja får panik,, Landet är inget för mig tyvärr.. Det bara springet i benen..
Vi åkte hem i lördags, Petra och Charlie va med hem...
Lördags kvällen började med shopping (mat) ingen rolig shoppin, lite lördags godis .. Mumma..
Kvällen spenderades framför Tv, lite prat och planering till bröllopet.. Prat om namn mm.. :D Tror vi är överens nu.. Annie du kommer inte tro dina öron.. :P Sedan kollade vi på en film, som verkligen va en kalas bra film.. En sorglig men såå himla bra..

The Blind side

- Den sanna historien om Michael Oher, en hemlös afroamerikansk yngling från ett trasigt hem, som tas in av familjen Touhy, en välbärgad, vit familj, som hjälper honom att uppnå sin fulla potential.

 

Den av verkligen så himla bra, Mogge gillade den me.. Robin min bror me.. Nu har vi även rekomenderat den till Pappa o gun så dom ser den ikväll.. Och jag rekomenderar den till er me mina läsare.. SE DEN, ni kommer inte bli besvikna ja lovar er.... :D

 

Igår söndag, hände det inte så mycket, vi sov länge alla tre, sedan vart det IKANO och vi va inte ensamna kan ja lova er,, Vi köpte en hylla som nu sitter uppe i hallen där nere som Tuwis skor står på. Hon har ju en egen skobutik.. så vi får inte plats med alla.. :D Så deta blev kalas bra.. :D

 

Måndag då ja det börjar med jobb men bara till 12.30 skönt..:D Sedan har vi vart ute i ekängen ja o tuwis medans Mogge jobbade och sedan åkte och klippte sig.. Och nu har ja betalt räkningar och mogge söver Tuwis.. Kvällen kommer fortsätta med att jag ska pilla lite med layouten till festhäftet till bröllopet.. har börjat lite sakta och hittar ideér och lösningar.. Det är såååå skoj...!! Det kommer bli såå bra.. :D Och vi sak se en film me. Påven Johanna tror ja den hette..

 

DVD Film: Påven Johanna - Pope Joan

 

Återkommer med betyg om denna film..:D

 

Nää nu ska ja pilla lite till med festhäftet. :D Kan verkligen inte sluta...:D

 

Ha en bra kväll

 

Pöss på er

 


Kommentarer
Postat av: Johanna

Åh vad roligt, grattis till dig/er med!

Var ska ni hålla till? Blir det kyrkbröllop? Snacka om att man kommer lida av beslutsångest typ en miljon gånger de närmsta månaderna ;-)



Kram

2010-07-27 @ 16:57:39
URL: http://fru-jensen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0