Mys kväll

Ja igår hade jag och Tuwis lite mys kväll tillsammans, mogge åkte ju in till stan vid 17.. Så vi åt middag inget jätte gott kan ja lova men smidigt att göra.. Pytt i panna o ägg.. :D
Sedan så myste vi lite och bada tillsammans i 1 h skrev ja ju i förra inlägget me.. :D Upprepning på hög nivå.. :D

Tuwis kom i säng vid 21 tiden, då va hon såååå trött.. Det tog ca 5 min att söva henne.. Vi hade ju köpt lite glass  Ben & Jerry och lite kexchoklad men hon ville inte ha nått utav det innan lägg dax..
Så när hon hade somnat tände ja lite ljus, tog fran glassen och cola och kexchoxklad och kröp ner i soffan tillsammans med 2 filmer: Wallander- vittnet och Beck-Levande begravd..

Ja började med Beck .. Den va bra betyg 3,5 / 5 finns bättre Beck filmer om ja säger så.. Men bara för att det är beck så är den skaplig.. Jag gillar ju svenska polis filmer.. :D

Wallander av det ja såg på innan ja somna va rikigt bra, spännande händelserik, så ja ska se klart den i kväll om min man godkänner det.. såg ca 1h på den så det är bara 42 min kvar eller nått liknande.. Men den gillade ja bättre..

Ben & Jerry glassen ja köpte va ruskit god, den har ja inte köpt tidigare... Phish Food... Köp den.. :D

Mogge kom visst hem vid 02.00 tiden, då sov ja som en stock med prinsessan tätt intill mig... Mys.. Hon vaknade lagom när ja skulle gå in och titta till henne innan ja skulle lägga mig, så då fick hon följa med in i våran säng.. :D
Så idag är han trött, han jobbar ju mellan 7-16 .. självförvållat säger ja.. Men han hade super trevligt så det är ju ett pluss..
Jag fick sovmorgon till 11 idag, Tuwis låg snällt och tittade på bompa undertiden... är så trött när man väl är ledig, svårt att kliva upp!!!
Annars har vi inte gjort så mycket idag, bäddat rent i Tuwis säng, kollat lite film Tuwis busar med dockorna i rummet.. I em ska vi till Ikano och lämna in min Iphone som är dyngsur... Inget skoj!! Saknar den..

Men men nä ska umgås lite med sessan,..
Ha en bra torsdag

Pöss på er

http://2.bp.blogspot.com/_FahF7HlurYI/Sc9h5_8xOSI/AAAAAAAAATA/B5ETea6r9kw/s320/phish_food.gif

 

http://lillasandii.blogg.se/images/2010/postr_l_96876729.jpg

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0