Valla

Ja det blev valla idag, vi gjorde lite fika och packade in oss sedan i bilen..

Det vart ju bra väder me så det va ju lyckat.. När vi kom dit så va det massa bilar,mycket folk.. Det berode på att det va häst tävling...
Tuwis sprang in på området och rakt fram till hästarna, hon va lite skeptisk i början, Robin matade dom då vågade hon gå närmre,, Robin bar upp henne så gick det bra till slut.. Vi gick och hälsade på fler hästar då va hon tuffer.. :) Mammas tjeja.. Tuppar och hönorna va ju nu ute så då va det lite roligare tyckte hin.. I kanin burarna utomhus ville/ försökte hon komma in i.. Hon ville mysa med kaninerna..

Vi slog oss ner precis brevid lekparken, sprang även på våran granne med barn så hon och Tuwis busade en hel del... Skoj och träffa nån man känner me.. :D Kul för Tuwis..

Vi hämtade Mogge på¨jobbet vid 17, åkte så hem och busade med alla barnen på gården,,, Käkade vinbär (röda) mumma.. :D Och nu har vi precis ätit kvälls mat, Tuwis o Mogge ska nu bada sedan sängen för henne..

Magen är väl lite bättre, men varje gång ja äter måste ja springa på toa.. Och det molar lite värk.. Tyvärr.. Men ja ska jobba imorrn iaf..

Lite bilder från dagen:

Pöss på er

 

Robin & Tuwis vid hästarna

 

 

Min tjeja kollar tuppar o hönor

 

 

Dessa två favvisar

 

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej vad använder du för att göra om bilderna ??

2010-07-18 @ 20:36:09
Postat av: Lindsey

Vilka fina pics :)

2010-07-18 @ 22:15:56
URL: http://creadiem.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0