Kolmården

Ja idag eller redan igår om jag ska vara exakt så bestämde vi att vi ska åka till Kolmården om det inte stod som spö i backen vill säga.. Och det gjorde det inte imorse, vilken tur vi hade!

Natten har ju vart jobbig vi upptäckte igår kväll att Tuwis har fått springmask,ringde 1177 rätt omgående och hörde med dom, vad det beror på, vad ska vi göra, vad händer? Ja frågorna till dom va 1000 tror ja.
Det vi kunde göra vad att ge panodil i förbyggnade syfte, så hon skulle slippa värk/kli i rumpan. Men den panodilen verkade inte alls tror ja,.. Hon har vart helt hysterisk, skrikit, ålat på golvet ja vet inte hur ja sak beskriva hur det har vart.. Vi lider så enorm med henne. Hon somnade vid 19.30 igår kväll, fick sova ostört till 21.30 sedan började det fram till 01.50 ca.. Då började det det ge med sig lite, maskarna vart lugna som dom sa på 1177.
Hon vaknade till då och då och sa aj då o då... Men sedan sov vi till 9 ca.. Mogge åkte direkt till apoteket och skulle köpa medel (flytande) för Tuwis kan ju inte svälja tabletter, man han fick vända..Dom har slutat med flytande finns bara på recept.. Va bara att ringa VC.. Sen dom, tar ju lång tid innan dom ringer upp men ca 1 h efter ringde dom och dom skulle skicka ett e-recept.. Vi packade in oss i bilen och far mot apoteket i stan, men då är den slut där.. Sprang in på gränden till nästa apotek och även där va den slut.. Detta med att alla apotek är olika är hopplöst tycker ja! Så över allt i Linköping va det slut på flytande medel mot springmask, men tabletter finns så bara att köpa , krossa och fixa det.. Dom smakade körsbär så det va inga problem att få i henne..Peppar peppar.. Så nu ska denna behandling upprepar om ca 2-3 veckor!!

Frågade 1177 igår kväll om detta göra att man måste hålla sig hemma och det behövde man defenetivt inte, skönt!! Man kan gå på dagis som vanligt och vi då åka till kolmården..
Vi kom fram till kolmården vid 12 tiden.. Den backen som är i början shit den va lite halv jobbig men man behövr inget pass i spåret idag iaf.. :D hihihih
Vi gick hela varvet runt, Tuwis gillade det skarpt.. Vi va i början av varvet på Barnens bondgård, jag och Tuwis va inne och klappade djuren och sååå söta dom e,, Dom små jätterna och små grisar.. Tuwis klappade imellan åt..
Det bara lös lycka i hennes ögon..:D
Tigrarna tyckte hon dock inte va så där jätte skoj, såd et gick vi snabbt igenom.. Va på delfinshowen, satt längst fram, vi vart ner skvätta med lite vatten av delfinen det gillade hon inte. Då vart hon lite ledsen.. Men sen gillade hon det.. Men det är mycket prat och skit i början av föreställningen.. Men men!! Tog även en lunch där på Marine World.. Och sedan fortsatte färden genom aporna och savannen..:D Det va roligt för både oss och Tuwis.. Hon va helt facinerad av noshörningarna, och kamelerna.. Och dom små aporna somhon sa " Herr Nilsson" till.. :D hihih Gullungen!!
Innan vi gick utåt så gick vi förbi barn bondgården igen, jag och tuwis gick in.. När vi gick in så kom alla getter till oss, två små som bara skulle kela och gosa med oss.. Den ena började snutta på min jeans kjol ja hade på mig, och den andra började snutta på tuwis tröja och snöre i byxorna.. Sedan så hoppade den lilla getten upp på Tuwis, när ha hade ett fot eller vad det heter på henne så gick det bra men när han kom med båda vart hon lite rädd, men det gick fort över.. :D
Sedan vart det ett varv på Bamses Värld..

Det va en lyckad och underbar familje dag,  Det behövde vi om ja säger så..

Nähe, nu kommer mina finaste upp ur duschen, ska lägga snuttan ge henne en panodil först..Imorrn alla 3 lediga igen.. Underbart!! Undra vad vi ska hitta på då..

Lite bilder från våran dag:

I barnens bondgård

 

 

 

 

 

 

Den stooora gorillan

Tuwis me " Herr Nilsson"

 

 

 

Kamelerna va närgångna

 

 

 

 

 

 





Kommentarer
Postat av: Dorothea - Ett nästintill trillingliv

å dit måste vi också åka med barnen snart :) kul!

2010-06-16 @ 22:54:51
URL: http://www.alltforforaldrar.se/theans

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0