Läkar besök

Ja idag va det så att det va läkarbesök, hade ju nästan kunnat veta sj vad det kunde ha vart.. Jag hade ju en aning...Vi kom dit vid 11.. Och fick komma in omgående,, Utslagen är ju nästan helt borta så jag hade ju inte så mycket och visa för läkaren.. Men som ja trodde så är det en biverkning.. Vissa blir övrkänsliga för solen och vissa inte.. Men jag är tydligen den som blir överkänslig.. :( jäkla piss säger ja bara..
Så sol kan ja glömma så länge jag äter denna medicin, får vistas i skuggan och ska ja va i solen , smörja in mig med solkräm och sedan ha lång ärmad tröja.. Roligt va..
Så så kommer min sommar se ut , tur att man jobbar hela sommaren, inga pressar dagar i solen här inte.. Så ja hoppas på att det inte blir jätte mycket sol i sommar, ibland så måste ja få tänka lite på mig sj!? Eller hur!?

Efter denna tråkiga besked så åkte vi ner till k-rauta en sväng sedan åkte vi o köpte en glass innan det va dax för mig att jobba.. :D Fast idag va det bara 2 h för ordinare peronal hade stormöte.. Det va skoj.. :D
Fick ju ett till jobb pass på fredag efter studenten mellan 16-20 skojsigt.. Behöver money im man säger så.. :D
Mogge och Tuwis skjutsade mig till jobbet, ja gick in och klädde om sedan kollade ja ju inte på mobilen mer innan ja slutade.. Men då hade ja en del missade samtal och 2 mess från Mogge, där det stog att han hade inga hemmanycklar på sig så han kommer inte in.. Och han hade åkt upp till jobbet och skulle komma upp o hämta dom men då hade Tuwis somnat så du kunde han inte gå ut så han åkte till ljungsbro till Roland o siv idag igen.. Hihih Han som ALDRIG pker utan hemmanycklar, menjust idag gjorde han det.. Olyckligt att jag inte såg messet tidigare!! Men men det va ju tur att roland o siv va hemma.. Tur i o turen om man säger så...

Nu på kvälls kvisten har vi vart i träskäng, vi har fikat och gått en promenix,, gått o tittat på alla fina hus som ploppar upp överallt..

Hihi Nu sover tuwis, o ja trodde det va Desperete Housewifs men HA där fick ja det va Ullared ist.. Dock inte lika bra.. Men får väl gå för inget bättre går ju!! :(

Imorrn onsdag, alla 3 lediga, vad ska vi då göra?? Nån som har nått förslag??

PS: Glöm inte kläderna jag säljer klicka på länken: TILL SALU


Pöss på er


Kommentarer
Postat av: Angelica

Älskade vän!!! Jag lider med dig och önskar jag kunde ta bort lite av det onda.... Hoppas det iaf blir lindrigare med medicin och solning!



Tyvärr är denna vekca helt uppbokad med jobb, barn, cupcakesbeställningar, student och div annat!! :/ har verkligen ingen tid alls över.

Kan vi inte redan nu boka in något nästa vecka??



Förresten så måste jag tyvärr tacka nej till att köpa tuwis gamla badkläder. Hoppas ni finner någon annan.



TA HAND OM DIG!!! KRAMAR

2010-06-08 @ 23:03:28
URL: http://angelicascupcakes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0