Sommar är den här?

Ja den frågan kan man alltid ställa och det blir oftast samma svar: vi kan ju alltid hoppas.. Eller är det inte så?

Tuwis vaknade redan vid 23 igår kväll, vet inte om det är en inställd klocka eller vad det är.. Men hon gick in och la sig med oss och myste och somnade i min famn .. Underbart mysigt kan ja lova..
Hon vaknade vid 7 imorse men ville se bompa, så det va bara att sätta på TV:n så somnade ja om och hon låg och tittade och pillade med sitt.. En helt underbar tjeja vi har fått... Hon är verkligen helt perfekt..
Vi gick upp och käkade frulle och fick ett glad överaskning det va soooool ute och jätte varmt och skönt..:D
Efter frulle testade vi hennes badkläder från förra året.. Eller ett set har hon knappt använt..
Det röda Imsevimse setet me linne och badbyxor va för små :( men dom andra rosa imse vimse bad byxorna va lagom så det röda setet ska ja sälja.. Nån som är sugen? Tveka inte att höra av er!!

Mogge slutade jobbet vid 12 så det va skoj, så då bestämde vi oss att åka och inhandla en pool till Tuwis åkte först till Toys ´r ´us och tittade men hittade ingen som vi gillade eller det fanns en jätte fin Hello Kitty pool men det va över pris tyckte vi.. så åkte vidare till sagoland och hittade en lagom pool Tuwis fick själv välja vilken hon ville ha, först ville hon ha en Nemo pool men till sist valde hon en Lilla Sjöjungfrun pool, rosa såklart.. Ja hade inget med valet att göra.. hade ja valt så hade ja tagit Nemo, men men.. Åkte hem och blåste upp poolen och började fylla den, det va stor tog lång tid att fylla den.. Tuwa hoppade in så fort det kom lite vatten i,, hon älskade sin nya pool, sedan badade hon hela eftermiddagen.. Va tvugna att ta upp henne vid 17 så började skuggan ta över helt och hållet.. Men det va med protest..
Medans solen va framme me så grillade vi lite korv, det va sååå himla gott.. varför gör man inte det oftare, när man har läge till det.. puckon!! :D

Nu på kvälls kvisten så har jag tagit tag i mitt liv, jag tog en Power Walk i spåret 2 varv, och tro det eller ej ja sprang nästan halva första varvet.. Bra jobbat!! trodde aldrig ja skulle orka det...
Nä jag prövade min bikini i fm och insåg att jag va såå oatraktiv så det är sjukt, jag vart äcklad av mig sj att se mig så här.. Usch.. Ja måste gå ner i vikt.. Hur kan man ha låtit det gå så här långt..
Så nu ska ja faaaaan börja mitt nya liv, power walk varje dag, minst 2 varv til en början me, sedan öka.. Och målet är att ja ska orka springa ett varv iaf.. 10 kg vill ja minst gå ner.. Inget godis max lite gotte en dag.. Ingen läsk, vatten ist.. Tror ni ja klarar det!??
Ja hoppas verkligen detta, kan ju inte va så här fet som ja är nu på min bröllops dag, det går inte..

Nää nu börjar Greys igen...

Imorrn sista dagen i skolan, sedan sommar lov...:D Men sommar = Jobb..

PS: Annie, Nettan och Ellie ska me till Ölans, bokat och klart.. :D Ska bli sååå skoj.. :!!!!!!

Pöss på er


http://1.bp.blogspot.com/_QDNRPSX77Iw/SaUmtnHb6hI/AAAAAAAAAEE/sMNqaNnDRoA/s320/powerwalk.gif

 

http://mallgroda.blogg.se/images/2008/ariel-fish-friends_24765606.jpg

 


Kommentarer
Postat av: Annie

Jaaa det ska bli så skoj!! Sola, bada, grilla och dricka massa Bacardi mango;-) Oh du gumman....du är skitsnygg!!!kram

2010-06-03 @ 07:00:22
URL: http://minitass.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0