Bättre fast inte bra.. :(

Ja här hemma lyser solen utanför fönstret, så underbart...

Vaknade imorse av att min lillebror kom instamplandes och länade min mobilladdare som han va här sent igår kväll och lånade.. Nån som vart glad och sprang runt va lilla Tuwis... Hon hoppade och ropade bin hela tiden...:) Och gav honom världens kram.. :)

Min mage va där emot inte sig lik imorse, svullen och ja kände inte riktigt igen den men pga av sjukdumen ingen mer kräksjukan här inte!!!
Frullen serverades, Tuwis åt lite men inte som hon brukade..Hennes feber är lite bättre men inte borta tyvärr...

På fm så vart det en rejält städ pass, måste ju städa bort alla basilusker och saker,, Tuwis och ja dammade, Mogge gjorde badrummet.. Ja damsög och skura.. Så nu e det fint och luktar gott igen...

Efter städningen så vart det lunch Tuwis fick bestämma vad vi skulle äta och förvånade eller inte så ville on ha köttebulle och makaromer.. :) Gullungen.. Så det vart det..
Sen så bestämde vi oss för att ta oss ut en sväng, vi gick ett varv i vår solen och Tuwis somnade på två röda.. det va sååå skönt och gå, fast det blåste så enormt när vi va på väg hemmåt..
När vi kom hem så sov Tuwis fortfarande så Mogge tog tag i skyffeln och skyfflade bort snön som låg på mina rabatter. Det va inte lite som ligger kan ja lova.. Men mitt i allt så ropar han på mig och säger titta.. Ja, och vad e det ja ser trodde inte sj mina ögon men 5 tulpaner har tittat fram under all snö... Hur e det möjligt.. Ja han inte ens säga att ja vad glad så bröt Mogge av en.. Hmm men men... Vi fortsatte i andra landet och där va det mins 10 st påskliljior som hade tittat fram.. hihihihi Såå skoj... Nu e det vår.. Eller hoppas iaf..
Till och me Tuwis har lärt sig säga att: Bort me snön nu, och detta vi vill ha vår!!... Hihihih

Ikväll händer det inte mycket vi skulle till Emelie som på måndag fyller 25 år och fira henne men det gick ju inte när Tuwis inte är feber fri och ja mår inte riktigt 100 men mycket mycket bättre.. Men hoppas hon får en toppen dag iaf.. :D

Vi ska nu laga lite mat, blir hemma gjorde pommes/klyftpotatis och egna gjorda hammurgare.. Mumma.. :) hihih
Blir melodifestival och bara mys ikväll..

Vad händer hos er...??
Ha en toppen lördag iaf..

Pöss på er


http://farm3.static.flickr.com/2145/2349581083_6ef45366c2.jpg

 

http://www.fotosidan.se/cldocpart/40287.jpg

 


Kommentarer
Postat av: Marie

Var gärna med i tävlingen på min blogg, du tävlar om en röd "hopp" ren för barn :) Kram!

2010-03-06 @ 18:01:06
URL: http://lillmian.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0