Emelies Möhippa

Gårdagen vart låång men lyckad..

Möttes upp i Ljungsbro vid 7.00 gick över till Emelie vid 7.30 noch väckte henne, och hon vart glatt överaskad kan ja lova, fick champange och frulle på sängen..
Vi åt alla frulle där innan vi drog vidare, Emma fick sin första outfit på sig..


Snyggve.. :D

 

Sedan trog vi vidare in till stan och mot Tannefors, Emma fick på sig ögonbindel och vi skulle ju spela in en skiva eller Emma skulle göra det...  Och som alla vet så är Emma grym på att sjunga.. ;) Hon spelade in första låten i ca 1 h ich det va Carola - Fångad av en storm vind.. Gick galant.. :D

 

 

 

 

Efter studion så skulle vi till Pitchers och käka brunch, även dit fick hon ha ögonbinel på sig, vart en välbehövlig brunch speciellt för emma som hade en jobbig fm framför sig.. :D

Hon skulle åka på miniskidor genom stan... från pitschers till bolaget från bolaget upp till filbyter och från filbyter ner till åhlens... och göra massa uppdrag imellan som klippa kalsonglappar, måla två killar med rött läppstift och få pussar av dom... Sjunga.. Hon stod vid åhlens med en skylt som det stod: Tuta så dricker ja.. och folk tutade lite dålig... Men det fick:

 

 

 

 

 

 

 

 

Sen så gick vi vidare och landade ocd laddade inför LHC matchen... vi skulle äta och titta.. Fasan att dom förlorade me.. Mne ja gillar ju inte hockey men kolla live va skoj!!

 

 

 

 

 

Våran egna LADY GAGA...

 

 

 

Vilken kväll, efter Hockeyn drog vi till Harrys och sliver... Skoj ja va hemma vid 00.40 lagom man va ganska trött kan ja lova... Men lyckad Möhippa.. och Emma vekade gilla den skarpt...

 

Pöss på er

 

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0