Familjen Behrendtz / Kjellberg

Ja natten va si och så, när Tuwis väl somnade så sov hon bra... Vi gick in och la oss vid 00.00 tiden efter den första kräkattaken igår kväll..
Inga mer kräkning men Mogge väckte mig vid 6 imorse och skrämde skiten ur mig och Tuwis,, Tuwis hade bajsat på sig igenom allt.. Och värdens diareé-..... Fyfaraoo..... Hela sängen va full, hon va full mitt täcke va fullt.. Det va bar att slänga ungen i badet och ta bort alla säng kläder återigen och in i maskin... När ja höll på att skrubba madrassen så fick ja ett anfall av sjukdomen me.. :( Så allt på en och samma gång.. Men varför ja fick det tror ja va för att ja vart skärmt till vettet när Mogge väckte mig, och ja stressade det första ja gjorde på morgonen med att få in ungen i badet och sedan ta bort allt..
Så det va bara att stoppa i sig en smärtstillande och le och se glad ut.. Men den tog tid att verka denna gång... Ja la mig i soffan och vilade.. Me tuwis när hon kom upp ur badet.. Ligger i soffan fortfarane... Ja började må illa me och känna mig allmänt dålig..
Mogge fick åka till Maxi en sväng för han vart dålig i magen me, och toa pappret tog slut.. även för att köpa mer nyponsoppa och vindruvor så vi får i oss lite ...
Vilken familj förstår ni fölr tillfället.. Tuwis har fortfarande hög feber tempen visade 38,7 fick panodil vid 7 imorse så den börjar väl gå ut snart.. Hon dricker mer idag , men vill inte äta tyvärr.. Men hoppas det vänder ..
Mogge ligger nu i soffan med migrän och dålig i magen, så vi får se hur denna dag slutar.. Men det vart ingen skola för mig idag iagf tyvärr..

Föresten.. Är det nån som har boken Utvandrarna som ja kan låna så säg till...

Nää ska försöka ta mig upp och ta hand om mina sjuklingar... Ha en bra Onsdag...

Tack Annie för energin du skickade , den behövdes.. Hoppas ni hade en trevlig em igår även att inte vi kom.. Såå tråkigt ville ju träffa er.. Men hoppas vi blir friska snart så vi kan ses..

Pöss på er


http://soffie69.blogg.se/images/2008/nallesjuk_18512696_22288091.jpg

 


Kommentarer
Postat av: Annie

Min favoritblandning = samarin och blåbärssoppa :-) Vindruvor blir man bara ännu lösare i magen av, nyponsoppa vet jag ej men blåbär är super. Proviva-dryck är oxå jättebra, testa mangosmaken!

Hoppas alla mår bättre snart! Vi hörs o ses snaaaart-kram på er

2010-03-03 @ 15:45:57
URL: http://minitass.blogg.se/
Postat av: Tant Ulrika

Tassar förbi o tipsar dig som redan tävlar/ har tävlat hos mig att jag nu dratt i gång en riktig kalastävling..



http://uj76.blogspot.com/2010/03/tant-lottar-ut-ett-presentkort-vart.html



..bokstavligt talat ;)

2010-03-03 @ 22:52:59
URL: http://uj76.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0